Ziua internațională a Studenților - Variațiuni la invențiuni opus 2

Title:

Ziua internațională a Studenților - Variațiuni la invențiuni opus 2

Venue:

Calea Plevnei 61, sect.1 010223 Bucharest, Romania

Show Name:

Ziua internațională a Studenților - Variațiuni la invențiuni opus 2

Host:

Casa de Cultură a Studenților din București

Artists:

Date & Time:

SATURDAY, NOVEMBER 20, 2021 AT 1 AM UTC+08

Show Description:

Intrarea este gratuită pentru studenți și se face pe bază de invitații.

Info invitații: 0758 252 021
CONDIȚII DE PARTICIPARE LA SPECTACOL
Conform ultimelor reglementari legislative (prevazute de HG 932 din 9 septembrie 2021- Anexa 3) și ca urmare a ratei de infectare cu Sars COVID-19 în Bucuresti, care este peste 6 la mie la ora actuală, evenimentele CCSB se vor desfășura cu o capacitate de maximum 30% din sală, masca de protecție fiind obligatorie.
Pentru participarea la evenimentele CCSB, spectatorii trebuie să fie studenți și să prezinte la intrare Certificatul Digital Covid (cod QR) eliberat într-una din următoarele situații:
✓ au completat schema de vaccinare în urmă cu cel puțin 10 zile;
✓au trecut prin boală (se află între a 15-a zi și a 180-a zi de la infectare);

Testele PCR sau antigen nu mai sunt luate în considerare la ora actuală.

Pentru generarea Certificatului accesați următorul link: https://certificat-covid.gov.ro/login

…………………………………………

Casa de Cultură a Studenților din București organizează o serie de evenimente de dedicate celor 80 de ani care se împlinesc de la adoptarea rezoluției privind Ziua Internațională a Studenților.

Variațiuni la invențiuni este un spectacol susținut în colaborare cu Teatrul Dramaturgilor Români.

Spectacolul reprezintă o expresie teatrală inedită în peisajul artistic autohton. Punerea în balanță a celor două arte (muzica și teatrul) fără a fi părtinitor cu vreuna dintre ele, ba mai mult acestea susținându-se, potențându-se reciproc și preluându-și rolul celeilalte pe tot parcursul spectacolului, fac din “Variațiuni la Invențiuni Opus. 2” un spectacol de neuitat.

Ce înseamnă asta? Că doi actori tineri și talentați, cu o temeinică pregătire muzicală, își pun chezășie talentul și imaginația într-o comedie spumoasă, elegantă și plină de rafinament, cu gaguri muzicale exploatate cu mult simț și ingeniozitate. Expresia artistică a celor doi amintește de scheciurile lui Charlie Chaplin cu Buster Keaton sau chiar de show-urile comice ale lui Victor Borge.

Ce au în comun Beethoven, Dave Brubeck, Rolling Stones, Michael Jackson și Grigoraș Dinicu? Nu vă rămâne decât să aflați, dintr-un spectacol în care ludicul și buna dispoziție se împletesc perfect cu muzica și măiestria actoricească, reușind până acum fabulosul rezultat de apreciere unanimă din partea publicului spectator prezent la oricare din reprezentațiile sale.

……………………………
Sala Mare a Casei de Cultură a Studenților
Calea Plevnei nr. 61
Durata: 80 de minute

URL:

https://www.facebook.com/events/1024221108157761/