Zagreb: Mi muškarci, vi žene - tematski stand-up comedy show SplickeScene

Title:

Zagreb: Mi muškarci, vi žene - tematski stand-up comedy show SplickeScene

Venue:

Draškovićeva 80 10000 Zagreb, Croatia

Show Name:

Zagreb: Mi muškarci, vi žene - tematski stand-up comedy show SplickeScene

Host:

Kazalište Vidra

Artists:

Date & Time:

MAY 29 AT 2 AM – MAY 29 AT 4 AM UTC+08

Show Description:

Komičari 𝗦𝗽𝗹𝗶𝗰𝗸𝗲𝗦𝗰𝗲𝗻𝗲 ponovno dolaze u Zagreb kako bi posljednji put prije ljetne pauze izveli svoj najpopularniji show, tematsku stand-up “𝗠𝗶 𝗺𝘂𝘀̌𝗸𝗮𝗿𝗰𝗶, 𝘃𝗶 𝘇̌𝗲𝗻𝗲”!

“Mi muškarci, vi žene”
Svi u životu prolazimo kroz raznorazne ljubavne zgode i nezgode. Ponekad nedostaje razumijevanja u muško-ženskim odnosima, ali komičarski um iz takvih situacija izvlači ono najduhovitije.
Kakve su ih sve romantične i manje romantične zavrzlame snašle i kako su se sve pokušavali izvući, ispričat će vam pripadnici, kad su u pitanju muško-ženski odnosi, slabijeg spola, 𝗧𝗼𝗺𝗶𝘀𝗹𝗮𝘃 𝗣𝗿𝗶𝗺𝗼𝗿𝗮𝗰, 𝗝𝗼𝘀𝗶𝗽 𝗦𝗸𝗶𝗹𝗷𝗼, 𝗜𝘃𝗶𝗰𝗮 𝗟𝗮𝘇𝗮𝗻𝗲𝗼 𝗶 𝗔𝗻𝘁𝗲 𝗧𝗿𝗮𝘃𝗶𝘇𝗶.

𝗞𝗮𝘇𝗮𝗹𝗶𝘀̌𝘁𝗲 𝗩𝗶𝗱𝗿𝗮, 𝘀𝘂𝗯𝗼𝘁𝗮 𝟮𝟴. 𝘀𝘃𝗶𝗯𝗻𝗷𝗮 𝘂 𝟮𝟬𝗵, vidimo se! 🙂

Posjetiteljima 𝗡𝗜𝗦𝗨 𝗽𝗼𝘁𝗿𝗲𝗯𝗻𝗲 𝗽𝗼𝘁𝘃𝗿𝗱𝗲.

Cijena ulaznice:
➡ 70kn redovna prodaja (75kn online)
➡ 60kn za umirovljenike i studente
➡ 60kn za grupne ulaznice (preko 10 ljudi)

Online prodaja:
➡ https://kazalistekerempuh.mojekarte.hr/…/tickets-600896…

𝗙𝗶𝘇𝗶𝗰̌𝗸𝗮 𝗽𝗿𝗼𝗱𝗮𝗷𝗮 𝗻𝗮 𝗯𝗹𝗮𝗴𝗮𝗷𝗻𝗶 𝗸𝗮𝘇𝗮𝗹𝗶𝘀̌𝘁𝗮 𝗩𝗶𝗱𝗿𝗮 u Draškovićevoj 80! Ulaznice za umirovljenike, studente i grupe dostupne su na blagajni kazališta.

*Show nije primjeren za osobe mlađe od 16 godina.

VIŠE O KOMIČARIMA:

𝐓𝐨𝐦𝐢𝐬𝐥𝐚𝐯 𝐏𝐫𝐢𝐦𝐨𝐫𝐚𝐜 → https://youtu.be/0pHEYI3vz8I
Tomislav Primorac je mitološko biće kojega se svi purgeri boje – poludalmatinac, poluhercegovac. Diplomirani je fizičar, ali se na razočarenje svojih roditelja bavi stand up komedijom. Životni san mu je da zbog svojih doprinosa čovječanstvu u povijesti ostane zapamćen poput Nikole Tesle, ne toliko iz filantropskih pobuda, nego čisto zato da bi se Dalmatinci i Hercegovci svađali čiji je.
Poprilično je skeptičan. Najmanje vjeruje ljudima koji ga pokušavaju uvjerit s argumentom “viruj ti meni”.

𝐉𝐨𝐬𝐢𝐩 𝐒𝐤𝐢𝐥𝐣𝐨 → https://youtu.be/iY-qwLhag1A
Josip Škiljo je tridesetdevetogodišnji “mladić” te član posljednje generacije Titovih pionira. Tita se to baš i nije dojmilo, jer je bio mrtav. Nakon završenog filozofskog fakulteta i uzalud stečene titule profesora hrvatskog i engleskog jezika, radi na raznim poslovima van struke. 2015. godine nakon stand up radionice i open mic-a polako skuplja nastupe i iskustvo u zagrebačkom Studiju smijeha, a godinu dana kasnije postaje rezident komičar. Ima iznimnu sposobnost preživljavanja, jer toliko je toga izvalio i ostao živ. Kako je kronično neispavan, često zaspe za stolom ili za šankom u sred razgovora. Ljubitelj je adrenalina, pa zato vozi biciklu po Splitskim ulicama. Životni cilj mu nije ostvariti američki, već dalmatinski san – ne radit ništa!

𝐈𝐯𝐢𝐜𝐚 𝐋𝐚𝐳𝐚𝐧𝐞𝐨 → https://youtu.be/-tK-OC25BjY
Ivica Lazaneo je trenutno najbolji brački komičar. Trenutno je i jedini brački komičar. Uz hrvatski jezik fluentan je i u engleskom i bračkom. Nikor ga nebi kapi njanci bokun da parlo po bročki, tako da nastupa na hrvatskom. Ima dva metra i ne, ne igra košarku. Kao dijete je upao u bačvu sa čarobnim napitkom zbog čega sada ima problema sa alkoholom. Svjestan je činjenice da ima blesavo ime, ali ne mrzi ga. Mrzi svoje roditelje jer su mu ga oni dali. Standupom se bavi samo zbog jedne stvari: novca, žena i slave. Smatra da će sve ostali doći samo od sebe. Prodajem maslinovo ulje.

𝐀𝐧𝐭𝐞 𝐓𝐫𝐚𝐯𝐢𝐳𝐢 → https://youtu.be/xBf21ZR0BzI?t=3254
Ante Travizi je 20 i deseto godišnjak rodom iz Splita. Na prvu možda simpatičan i zabavan, no nakon par tjedana ljudi shvate da je dosadni manijak. Pije espresso i kratkih je živaca. Ima “blagi” poremećaj pažnje. Njegova majka tvrdi da je bio planiran tokon rata. On nije naivan. Trenutno pokušava završiti faks, a ne ide mu jer mu je život van faksa postao zabavan. Možda izgubi i pravo školovanja zbog stand upa. Hrana mu je najdraža tema razgovora. Ako dođe do svjetskog rata, preći će na stranu koja će imati kebab jer kebab sadrži kruh, meso i umake što su zapravo esencije života.

INFORMACIJE na [email protected]

URL:

(4) Zagreb: Mi muškarci, vi žene - tematski stand-up comedy show SplickeScene | Facebook