Videnskabeligt Udfordret - Biomimetik: Når mennesket skriver af fra naturen

Title:

Videnskabeligt Udfordret - Biomimetik: Når mennesket skriver af fra naturen.

Venue:

Nørregade 60 5000 Odense, Denmark

Show Name:

Videnskabeligt Udfordret - Biomimetik: Når mennesket skriver af fra naturen.

Host:

Ungdomshuset Odense

Artists:

Date & Time:

SEP 18 AT 1 AM UTC+08 – SEP 18 AT 3:30 AM UTC+08

Show Description:

Når mennesket skal udvikle sig selv, kigger vi altid ud i naturen efter inspiration. Fuglene inspirerede os til flyvemaskiner, krogede planter fik os til at udvikle velkro og sommerfugle hjalp os til at designe mere effektive solceller.
Men hvorfor er menneskeligt design så idéforladt? Hvordan kan det være at vi gang på gang finder os nødsaget til at kigger naturen over skuldrene?
Hør med når Mark og Flemming fra Videnskabeligt Udfordret (tidligere Spækbrættet) fortæller om vanvittig videnskab i dette live podcastafsnit om Biomimetik: Når mennesket skriver af fra naturen.

Om Videnskabeligt Udfordret:
Videnskabeligt Udfordret er en comedy-podcast om vanvittig videnskab, hvor Mark Lyng, Flemming Damgaard og Nikolaj Hansen forsøger at forklare naturvidenskab så alle kan forstå det.
Hver tirsdag graver de nogle af videnskabens mest vanvittige historier og opdagelser frem for at vise at forskere også får mærkelige ideer i brusebadet og på toilettet - den største forskel er bare at de bliver betalt for at undersøge dem.
Videnskabeligt Udfordret svarer på spørgsmål som:
• Hvor gør det mest ondt at blive stukket af en bi?
• Hvorfor drejer hunde rundt om sig selv inden de går på toilettet?
• Kan fugle se forskel på smukke og grimme mennesker?
Vil du vide mere om VU kan du tjekke deres hjemmeside ud på www.videnskabeligtudfordret.dk

/_\o/__
Begivenheden er værter af Science Lounge. Science Lounge er et sted på Ungdomshuset Odense med en masser sækkestol, varme lys og snacks. Det er et sted, der henvender sig til videnskabelig indsigt, debat og dialog.

URL: