Tullete Alvor: Unge vs. eldre i politikken

Title:

Tullete Alvor: Unge vs. eldre i politikken

Venue:

Youngs gate 6 0181 Oslo, Norway

Show Name:

Tullete Alvor: Unge vs. eldre i politikken

Host:

Kulturhuset

Artists:

Date & Time:

THURSDAY, DECEMBER 9, 2021 AT 2 AM UTC+08

Show Description:

Synes du politikk ofte kan være tørt og vanskelig å forstå? Lyst til å lære mer om viktige politiske spørsmål, men med en mer uhøytidelig og morsom vri? Da må du ta deg en tur til Kulturhuset onsdag 8. desember!

Kveldens tema vil omhandle unge. vs eldre i politikken. Er det forskjell på hvilke politiske saker unge og eldre representanter vektlegger? Hvor viktig er det egentlig med arbeidserfaring før man går inn i politikken? Med på laget har vi fått med oss KrF-leder Olaug Bollestad, tidligere leder for Sosialistisk ungdom og nå stortingsrepresentant Andreas Sjalg Unneland, stortingsrepresentant for Høyre Mathilde Tybring-Gjedde og rådgiver i den liberale tankesmien Civita Eirik Løkke.

Hani Hussein skal lede kveldens show. Hun har både vært med i Latterlig politikk på NRK og gjør stand-up på Latter.

Blir unge politikere tatt seriøst? Og hvordan har Bollestad så mange følgere på instagram? Er det noe rundt politikk du alltid har lurt på, men ikke turt å spørre om? Ta turen til Kulturhuset 8. desember kl. 19.

Ønsker du garantert god utsikt til scenen og samtidig støtte initiativtagerne til dette arrangementet, så kan du forhåndsbestille billetter her: https://billetto.no/…/tullete-alvor-unge-vs-eldre-i…

Send inn spørsmål til deltagerne her! https://forms.gle/du7bHH5gg1dBth8c9

URL: