"ОХ, ТЕЗИ ПАРИ" блестяща комедия с Васил Драганов

Title:

“ОХ, ТЕЗИ ПАРИ” блестяща комедия с Васил Драганов

Venue:

пл. „Тройката“ 1 8000 Burgas, Bulgaria

Show Name:

“ОХ, ТЕЗИ ПАРИ” блестяща комедия с Васил Драганов

Host:

Културен Дом НХК

Artists:

Date & Time:

TUESDAY, OCTOBER 12, 2021 AT 12 AM UTC+08

Show Description:

По покана на Културна организация „Арт Мелпомена” гр. Бургас гостува ДРАМАТИЧЕН ТЕАТЪР - Търговище с френската комедия “ОХ, ТЕЗИ ПАРИ” със специалното участие на Васил Драганов, 11 октомври, 19:00 ч., НХК- Бургас


Билети в Билетен център “Часовника” с Работно време: понеделник-петък от 10:00 ч. до 18:00 ч.
Инф. телефон: 0898 420 537→ Президент г-жа Галя Петкова


Човекът и парите – една чувствителна, конфликтна, дори взривоопасна връзка, стара като света. Вечното противостоене между “да имаш” или “да бъдеш". Зад този директен сблъсък се крие една съвременна комедия, която е далеч от какъвто и да е поучителен тон, забавлявайки ни върху темата – какво е да си щастлив.
Какво е щастието – да си мултимилионер или да си заобиколен от семейството си и хората, които обичаш? Това е дилемата на Ришар (Васил Драганов), когато разбира, че той е печелившият на големия джакпот. Той дълго се колебае и една вечер събира най-близките си, жена си (Марина Мозжухина), майка си (Добрина Гецова) и своя колега и най-добър приятел Етиен (Божидар Попчев), за да сподели новината.
Един спектакъл за това как привидно незначителни неща могат да преобърнат живота ни, за изпитанията пред онова, което считаме за любов, за разрушителната сила на нещата към които най-силно се привързваме, когато загубим усета за мярка. И разбира се, става дума и за това, колко малко се познаваме един друг и как истинското опознаване настъпва само и единствено преминавайки заедно през силни, разтърсващи събития. Но “Ох, тези пари” не забравя своята основна цел - да ви забавлява от първия до последния момент.
Един превъзходен актьорски квартет, дирижиран от режисьора Владимир Петков и разположен в дом създаден от сценографа Галина Абаджимаринова.
Един спектакъл, който си струва “тези пари”.

URL: