Tønes & Ingvar Hovland: Koss gjør dokke det med presangane? // Stavangeren

Title:

Tønes & Ingvar Hovland: Koss gjør dokke det med presangane? // Stavangeren

Venue:

Vaisenhusgaten 37 4012 Stavanger, Norway

Show Name:

Tønes & Ingvar Hovland: Koss gjør dokke det med presangane? // Stavangeren

Host:

Tønes & Ingvar Hovland: Koss gjør dokke det med presangane? // Stavangeren

Artists:

Date & Time:

DEC 9 AT 1 AM – DEC 9 AT 3 AM UTC+08

Show Description:

Det nye showet «TØNES OG HOVLAND - Koss gjør dokke det med presangane?» inntar Stavangeren den 8-11 desember 2021.

  1. desember - FÅ BILLETTER
  2. desember - FÅ BILLETTER
  3. desember kl. 18:00 - UTSOLGT
  4. desember kl. 21:00 - EKSTRASHOW
  5. desember kl. 18:00 - UTSOLGT
  6. desember kl. 21:00 - EKSTRASHOW

Suksessen vender tilbake! «Koss gjør dokke det med presangane» er bare ÉN av mange fundamentale førjulsproblemstillinger Tønes og Ingvar Hovland tumler med i sin nye forestilling på Stavangeren i desember.

Etter å ha tilbrakt førjulstida i over ti år på Sogndalstrand Kulturhotell med lattervekkende forestillinger der, tok paret fjorårets jul i Stavanger Konserthus med et knippe dialoger, sketsjer og sanger i «Kor ska dokke vær henne på julafto».

«Burde blitt sett av 20.000, men dere får kjempe om de få billettene som er ledige». - Stavanger Aftenblad, Terningkast 5

Forestillingen ble altså så godt mottatt av publikum og anmeldere at de to prøver seg i storbyen på ny. Denne gangen med mye helt nytt stoff.

«Me bruge någe av det som he fongert godt før. Og någe som ikkje he fongert så godt, men som me gjenna ville sko fongera. Og så en heil del nytt som me ikkje ane koss fongere.» - Tønes

Tønes heter egentlig Frank Tønnesen, kommer fra det lille stedet Sokndal i Rogaland og er en av landets beste låtskrivere og tekstforfattere. I tekstene bruker han Sokndal-dialekt og forteller underfundige og humoristiske historier om små og store ting. Tønes har gitt ut 8 album, 4 EP-er og skrevet egen bok. Han har vunnet Prøysenprisen, Dialektprisen og 3 Spellemannspriser (2 for Vise og 1 for tekstforfatter).

Ingvar Hovland er tekstforfatter som har skrevet tekster for Vamp, Elle Melle, en rekke revytekster, skuespill og dikt. Han har skrevet historien om Balle Frost og leketøybanditten for NRK Barnetimen og en av ildsjelene bak Egersund Visefestival. Han fikk Statens kunstnerstipend i 2009, NOPAs tekstpris i 2015 og Kardemommestipendiet samme året.

Dette blir det perfekte førjulsavbrekket som garantert vil senke skuldre og trekke på smilebånd. En forestilling man med andre ord ikke vil gå glipp av!

Billetter i salg nå via Ticketmaster.

URL: