The Jeroen Leenders Experience

Title:

The Jeroen Leenders Experience

Venue:

Oudegracht 36 3511 AP Utrecht, Netherlands

Show Name:

The Jeroen Leenders Experience

Host:

De Kargadoor

Artists:

Date & Time:

WEDNESDAY, OCTOBER 6, 2021 AT 2:30 AM UTC+08

Show Description:

The Jeroen Leenders Experience strijkt maandelijks neer in de Kargadoor in Utrecht.

Wie op de hoogte is van dit geschifte project weet dat Jeroen nooit hetzelfde vertelt. Elke Experience is steevast weer helemaal anders. Een heel uur lang.

The Jeroen Leenders Experience is geen uitgeschreven show maar een gebeurtenis waarbij zelfs de performer nooit precies weet wat er gebeuren zal.
Wat ruwe ideeën en een grenzeloze geest. Meer dan dat heeft Jeroen niet bij zich. Geen voorbereide grappen maar dingen die hem blij maken, of boos of bang of verdrietig. Die hem beroeren of achtervolgen. Pas op het podium kom je er samen met hem achter of hierom gelachen kan worden, hoe erom gelachen kan worden en waarom ermee gelachen kan worden. Of dit dan nooit mislukt? Zeker wel! Te mogen falen is niet enkel een optie. Het is een voorwaarde om tot een authentieke ervaring te kunnen komen. Slaagt hij in zijn opzet dan is dit steeds een oprecht en magisch moment omdat het enkel samen met het publiek tot stand kon komen.
Wat Jeroen van jou nodig heeft is dat je jouw verwachtingen en ideeën uit jouw schedel laat waaien door je hoofd open te stellen. Laat je vervolgens door Jeroen uitnodigen in een geest zonder beperkingen. Een geest waar je elke steen mag omdraaien, waar je in elke kamer mag komen en waar je zelfs achter het versleten behang in de hal mag kijken. Soms is het onbehaaglijk, vaak is het spannend en heel vaak wordt er hard gelachen. Een ding is zeker; Je moet het een keertje meegemaakt hebben! The Jeroen Leenders Experience is dan ook precies wat het van zichzelf beweert: een ervaring.

URL: