Tadej Toš: V živo

Title:

Tadej Toš: V živo

Venue:

Ulica kneza Koclja 9 2000 Maribor, Slovenia

Show Name:

Tadej Toš: V živo

Host:

Narodni dom Maribor

Artists:

Date & Time:

THURSDAY, MARCH 31, 2022 AT 2 AM UTC+08

Show Description:

Tadej Toš je lani kot ‘lock-down’ klovn v našem Awwwditoriju bistveno prispeval k ohranjanju kolikor toliko normalnega mentalnega zdravja v kavč arest prisiljenih Slovencev.

Letos kavč aresta (zaenkrat) še ni, a mentalno stanje slovenskega življa zato ni prav noč boljše. Nasprotno! Mirno lahko zapišemo, da se približujemo kritični točki akutnega fukjenitisa*. Kar pomeni, da bolj kot kdaj koli potrebujemo Toš terapijo.

Zakaj? Ne zgolj zaradi smeha, ki preverjeno pozitivno učinkuje na zdravje, ampak tudi zaradi Tadejeve sposobnosti, ki je v teh čudnih časih prava redkost: v slogi in dobri volji združiti Slovence najrazličnejših plemenskih pripadnosti in prepričanj.

Pa malce pomislimo: kdo v tej naši ljubi deželici se ta hip še lahko pohvali s takim dosežkom? Erm… ni prav veliko kandidatov, kaj? Priložnosti, da vsaj kako uro preživite v vsesplošni slogi s sonarodnjaki (in se ob tem še imenitno zabavate) pa še manj. Zato je nikar ne zamudite!

*fukjenitis: Diagnoza. Opis je predolg in prezapleten za opombo, zato zapišimo le, da je to zahrbtno in hudo nalezljivo bolezen odkril Tadej Toš, ki jo tudi najučinkoviteje in najuspešneje zdravi. In ja, terapija je potrjena. In testirana. In varna. In brez stranskih učinkov.

𝗗𝗢𝗚𝗢𝗗𝗘𝗞
Tadej Toš: V živo
Narodni dom Maribor, dvorana generala Maistra
sreda, 30. marec 2022, ob 20.00

Stand-up komedija za izven

𝗜𝗭𝗩𝗔𝗝𝗔𝗟𝗖𝗜
Tadej Toš

𝗩𝗦𝗧𝗢𝗣𝗡𝗜𝗖𝗘
15,00 EUR

𝗢𝗥𝗚𝗔𝗡𝗜𝗭𝗔𝗧𝗢𝗥
Dogodek organizira Narodni dom Maribor.

Preberi več na www.nd-mb.si

URL:

Tadej Toš: V živo | Facebook