Stryknin og Kaffe x3 // Rockefeller

Title:

Stryknin og Kaffe x3 // Rockefeller

Venue:

Badstugata 2 0183 Oslo, Norway

Show Name:

Stryknin og Kaffe x3 // Rockefeller

Host:

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene

Artists:

Date & Time:

OCT 20 AT 1 AM – OCT 20 AT 4:30 AM UTC+08

Show Description:

Podkasten Stryknin og Kaffe, med Aleksander Schau og Thomas Aune, tar for seg noen av de mest spektakulære idrettsarrangementene, merkeligste utøverne og mest spesielle datoene i idrettshistorien.

Rockefeller 26/8: Historien om den franske kvinnen som ble kalt «Gestapos Hyene». Hun var best i blant annet fotball, racing, kulestøt, spydkast og diskos og hadde en datinghistorikk få kan matche. Det blir en kveld med en historie som inneholder fryktinngytende ingredienser som drap, spektakulær kirurgi, Luftwaffe og attentat.

Rockefeller 27/9: Historien om noen av historiens aller drøyeste “strongmen” - menn som ifølge datidens omtale var verdens aller sterkeste menn. Men mange av de var ikke bare sterke. De var også helt ubrukelige.

Rockefeller 19/10: Historien om mannen som har blitt omtalt som “Kongen av all idrett”. Han var mye naken, hadde idiotiske partytriks, verdens verste ekteskap og en fascinasjon for tidenes mest grusomme menneske. Men han var også best i absolutt all idrett han forsøkte seg på.

URL: