Standup Klubbkveld (Stavanger)

Title:

Standup Klubbkveld (Stavanger)

Venue:

Løkkeveien 24 4008 Stavanger, Norway

Show Name:

Standup Klubbkveld (Stavanger)

Host:

Folken

Artists:

Date & Time:

DEC 4 AT 3 AM – DEC 4 AT 5 AM UTC+08

Show Description:

Dørene åpner 19:00
Showet begynner 20:00
CC: 215 kr. (175 for studenter)
-OBS: Går ikke an å kjøpe billett i døren.
18 års aldersgrense
Billetter:
https://comedybox.ticketco.events/no/nb/e/3des

HEADLINER - Joachim Skage er Oslo-komikeren som har vært i bransjen siden han hadde hår. Som heller ikke han husker tilbake til. Han er daglig leder i “Reis Deg Komikerklubb” i Oslo, Norges eldste standupklubb. Han har hatt tidligere suksess med soloshowet sitt “Rasister er også mennesker”, som ble mottatt veldig bra i alle Norges hjørner. Han har herjet på alle Norges største scener i to tiår, han er veldig morsom, og vi gleder oss til å få ham tilbake på besøk hos oss denne høsten.

Jonny Bayer er kveldens konferansier. Bergenseren som med rakettfart har gjort seg gjeldende i standup-miljøet. Jonny er sjarmerende og uredd som elsker å utforske faget. Han har god publikumskontakt og er kjapp i replikken. Humoren beveger seg på en fin linje mellom flaue hverdagsobservasjoner og det mer absurde, og han liker å sette ting på spissen.

Anders Olsen, mester i sjølironi og selvskading. Født i Sandnes, men flytta te Bryne. Med vilje. Så ja. Men nå bor han i Stavanger igjen der han satser fullt på standup. Han opptrer regelmessig på Folken, og reiser stadig rundt i landet og opptrer på både store og små scener.

Caroline Enoksen er et av de nyeste tilskuddene til klubbscenen i Stavanger. Gode formidlingsevner, og veldig naturlig utstråling.

Tommy Premak bruker seg selv som skyteskive i forsøket på å bli verdens morsomste venndøl.

Daniel Rove, komiker fra Trondheim, som driver egen standupklubb i Oslo. Har en særegenhet på scenen som får deg til å hyle av latter.

URL: