Standup Klubbkveld // Folken

Title:

Standup Klubbkveld // Folken

Venue:

Løkkeveien 24 4008 Stavanger, Norway

Show Name:

Standup Klubbkveld // Folken

Host:

Folken

Artists:

Date & Time:

APR 30 AT 2 AM – APR 30 AT 4 AM UTC+08

Show Description:

Standup Klubbkveld
Folken (Storsalen), Stavanger
Dørene åpner 19:00
Showet begynner 20:00
Billetter: https://comedybox.ticketco.events/no/nb/e/29apr

Raymond Falldalen har en solid dose sjølvironi og gjenkjennelig humor. I 2019 sluttet han i trygg jobb og satset alt på å gjøre standup på heltid, og det funka veldig bra! Nå headliner han rundt på flere av de største klubbene i landet, i tillegg til å stadig turnere land og strand, og by og bygd. Han kom til finalen i Stand Up Bergens første Roast-mesterskap, og etterlater seg alltid braklatter der han opptrer. Og i pandemien ble han forfatter av humor-romanen «Fine Nykker Og Et Nakkedrag».

Kjetil Melkevik, født og overlevd på Hundvåg. Han er primus-motor i standupmiljøet i Stavanger. Er nå på sitt 8. år som komiker. I 2020 hadde han premiere på sitt første soloshow, “Fantomsmerter”, som han reiste på turne med til 10 forskjellige byer. Og nå jobber han mot et nytt soloshow som har premiere i september i år.

Per-Owe går fra smell til smell i livet, men hey, det er jo i nedoverbakke det går unna. Han er Murphys Lov på to bein. Men på scenen gnistrer han og tar deg med på opplevelser bare han har opplevd før.

Ole Fotland, bare 23 år gammel, og nylig vant han talentkonkurransen «Latterkongen» på TV Norge. Han er full av ambisjoner og motivasjon som gjør at denne karen er å se opp for i fremtiden.

Nils Krog, bikket 50, og gjort noen tabber i livet. Dette kommer frem i showet hans. Og utenom hans slående likhet til Varg Veum, tar han opp de tidløse spørsmålene her i universet - som hvorfor damer har et så umettelig behov for å se på oppussingsprogrammer på TV? Kom denne fredagen for å se skråblikket hans på de andre spørsmålene ingen av oss andre har stilt oss.

Fra Oslo kommer Espen Abrahamsen, som den siste tiden har herjet rundt på scenene i hovedstaden. Han forteller deg om livet som småbarnspappa og jusstudent.

URL:

(2) Standup Klubbkveld // Folken | Facebook