Stand-up med 4 halvkjente fjes

Title:

Stand-up med 4 halvkjente fjes

Venue:

Nedre Bakklandet 4 7014 Trondheim, Norway

Show Name:

Stand-up med 4 halvkjente fjes

Host:

Antikvariatet

Artists:

Date & Time:

SEP 10 AT 1 AM UTC+08 – SEP 10 AT 2 AM UTC+08

Show Description:

Billetter 19.00: https://hansandreas.hoopla.no/sales/1682719443

Billetter 21.00: https://hansandreas.hoopla.no/sales/1438150797

Stand-up er tilbake på Antikvariatet! Ahmed Mamow, Hallvard Dyrnes, Laurits Lundgaard og Marius Thorkildsen er blant den nye generasjonen stand up komikere som virkelig har markert seg de siste årene. Gjennom utallige stand-up-show i hele Norge, TV-opptredener (Latter Live, Hvite Gutter, Helsebrosjan, Kåss til Kvelds mm), og med humor i sosiale medier har de alle markert seg som spennende nye komikere. Nå slår de seg sammen.

Ahmed Mamow
Ahmed er en selvlært stand-up-komiker som på få år har etablert seg som en av de største nye talentene i norsk humorbransje. Han har stått på de største og de minste scenene i Norge, og har opparbeidet seg et rykte som både komikernes og publikums favoritt. Ahmed har en god erfaring på scenen og har gjort i om lag 450 sceneopptredener. Dette inkluderer soloshowet ‘Voksen’ som han fremførte på humorfestivalen Crap åppå park, i tillegg til en Norgesturné. Han har også laget NRK-serien “Helsebrosjan”

Marius Thorkildsen
Marius er kjent sesong 3 av NRK-serien Latter Live. Han er en komiker som er selvironisk, energisk, sjarmerende og alltid veldig morsom. Gjennom de siste seks årene har han stått på det som er å stå på av scener i Norge. I tillegg opptrer han jevnlig på de største scenene i landet med stor suksess, blant annet Latter på Aker Brygge.

Laurits Lundgaard
(Lævvris på folkemunne)
Laurits er 32 år gammel, kommer fra Sarpsborg og har drevet aktivt med Standup siden 2013. Han har god erfaring både som komiker og som konferansier fra de største scenene i landet, og fanger publikum med sin inkluderende og joviale stil. Med sine skråblikk på hverdagslige observasjoner og sine selvopplevde, nevrotiske røverhistorier fra ytre Østfold, skaper han en, varm, lattermild og lite selvhøytidelig stemning! I tillegg driver han Stand-Up Fredrikstad, Stand Up Sarpsborg og Standup Moss. Og dere kan også ha sett han i serien «Hvite Gutter», samt Latter Live.

Hallvard Dyrnes
Hallvard er en ung komiker som jevnlig står på de fleste klubbscener rundt om i Norge. På scenen fremstår han trygg og uforutsigbar, men viktigst av alt: Veldig morsom! Siste tiden har han også vært å se på Latter Live og Hvite gutter. Han er også fast konferansier på Latter.

URL: