Stand-Up Comedy Bucuresti Vineri 21 August

Stand-Up Comedy – 21 August – Ubuntu Terasa (locuri limitate)

Vineri, 21 August te invitam pe Terasa Ubuntu sa razi cu pofta la show-ul de Stand Up Comedy sustinut de Bogdan Nonic, Cristian Dumitru si Alex Serban.

Rezervari la: 0758635771

Alex Serban: Este un tanar comediant grasut, moldovean si ochelarist, dar cu toate acestea este narcisist.

Ii place sa creada despre el ca e foarte frumos, foarte cuceritor, foarte amuzant si foarte modest.

A facut pana acum stand-up comedy pe toate scenele importante din Bucuresti si din tara, unde a fost invidiat de bărbați, adorat de femei,dar aplaudat de toată lumea.

A participat la emisiunea iUmor unde a reusit sa incante juriul si publicul prezent cu farmecul sau.

Cristian Dumitru : A inceput sa faca stand-up comedy in Café Deko fiind coleg de breasla cu Micutzu, Mihai Bobonete, Bordea, Teo, Vio si Costel si multi altii.

De atunci a sustinut spectacole atat in Café Deko cat si in Club 99 (cluburi bucurestene cu specific de acest gen) cat si in orasele mari din Romania dar si pentru diaspora de romani din afara granitelor tarii.

Este finalist Iumor (editia 7) unde a participat impreuna cu Bogdan Nitu cu o parodie in stil trap (Vine Pensia). „Moment revolutionar pe Scena iUmor” a zis Delia dupa prestatia celor 2 comedianti. Si nu doar ea a fost incantata, atat Mihai Bendeac cat si Cheloo au avut numai cuvinte de lauda pentru Cristian si Bogdan.

Daca nu il stii de la emisiunea jurizata de Cheloo, Delia si Bendeac cu siguranta il stii din mediul online unde este foarte activ de ani de zile.

Pe langa filmuletele funny precum: “Luati oncur (parodie hemoroeasy); Maicador, Muncitori intelectuali, etc pe canalul sau de youtube poti vedea si emisiuni online precum Mi-e Foame! sau FARSE pe BUNE!

Cristian se mandreste cu faptul ca are cel mai interactiv show de la noi din tara.

Bogdan Nonic a pășit pe scena iUmor cu un număr de stand up comedy pornind de la situația creată în contextul pandemiei de coronavirus. Se pare că izolarea la domiciliu a adus ceva inspirație unora dintre concurenții iUmor!

Intrarea Libera (la final dai cat vrei. Donatie minima recomandata 25 lei)

Rezervari la: 0758635771
Stand Up Comedy Bucuresti