Title:
Split: Mi muškarci, vi žene // tematski stand-up comedy show
Venue:
Josipa Jovića 93 21000 Split, Croatia
Show Name:
Split: Mi muškarci, vi žene // tematski stand-up comedy show
Host:
Ozon Cafe Bar
Artists:
Date & Time:
FRIDAY, AUGUST 27, 2021 AT 3 AM UTC+08
Show Description:
𝗧𝗼𝗺𝗶𝘀𝗹𝗮𝘃 𝗣𝗿𝗶𝗺𝗼𝗿𝗮𝗰, 𝗔𝗻𝘁𝗲 𝗧𝗿𝗮𝘃𝗶𝘇𝗶, 𝗝𝗼𝘀𝗶𝗽 𝗦𝗸𝗶𝗹𝗷𝗼, 𝗜𝘃𝗶𝗰𝗮 𝗟𝗮𝘇𝗮𝗻𝗲𝗼 u 𝗰̌𝗲𝘁𝘃𝗿𝘁𝗮𝗸 𝟮𝟲. 𝗸𝗼𝗹𝗼𝘃𝗼𝘇𝗮 𝘂 𝟮𝟭𝗵 na otvorenoj pozornici 𝗢𝘇𝗼𝗻 𝗕𝗮𝗿𝗮 𝗻𝗮 𝗸𝗿𝗼𝘃𝘂 𝗠𝗮𝗹𝗹 𝗼𝗳 𝗦𝗽𝗹𝗶𝘁𝗮 zbog velikog interesa ponovno izvode svoj najpopularniji show “𝗠𝗶 𝗺𝘂𝘀̌𝗸𝗮𝗿𝗰𝗶, 𝘃𝗶 𝘇̌𝗲𝗻𝗲!”
“𝑀𝑖 𝑚𝑢𝑠̌𝑘𝑎𝑟𝑐𝑖, 𝑣𝑖 𝑧̌𝑒𝑛𝑒”
Svi u životu prolazimo kroz raznorazne ljubavne zgode i nezgode. Ponekad nedostaje razumijevanja u muško-ženskim odnosima, ali komičarski um iz takvih situacija izvlači ono najduhovitije. Kakve su ih sve romantične i manje romantične zavrzlame snašle i kako su se sve pokušavali izvući, ispričat će vam naši komičari!
𝗖𝗶𝗷𝗲𝗻𝗮 𝘂𝗹𝗮𝘇𝗻𝗶𝗰𝗲: 𝟰𝟬𝗸𝗻
- Entrio.hr ticketing sustav prilikom kupnje naplaćuje 𝗱𝗼𝗱𝗮𝘁𝗻𝘂 𝗻𝗮𝗸𝗻𝗮𝗱𝘂 u iznosu od 𝟱𝗸𝗻 𝗽𝗼 𝘂𝗹𝗮𝘇𝗻𝗶𝗰𝗶.
Posjetiteljima 𝗡𝗜𝗦𝗨 𝗽𝗼𝘁𝗿𝗲𝗯𝗻𝗲 𝗽𝗼𝘁𝘃𝗿𝗱𝗲, testovi niti covid putovnice, a show se održava po epidemiološkim mjerama uz ograničen kapacitet i razmak među posjetiteljima.
ONLINE PRODAJA
https://www.entrio.hr/…/mi-muskarci-vi-zene-tematski…
FIZIČKA PRODAJA:
Na šanku Ozon bara
Ghetaldus optika - City Centar Split
Vukovarska 207, Split
Radno vrijeme: Pon - Ned 09:00 - 22:00
Dancing Bear
Dioklecijanova 6, Split
Radno vrijeme: Pon-pet: 08:30-20:00, Sub: 08:30-15:00
Na dan showa na ulazu od 20:30h (ukoliko ostane slobodnih mjesta)
U slučaju lošeg vremena show se odgađa.
𝗣𝗼𝘀𝗷𝗲𝘁𝗶𝘁𝗲𝗹𝗷𝗶𝗺𝗮 𝗡𝗜𝗦𝗨 𝗽𝗼𝘁𝗿𝗲𝗯𝗻𝗲 𝗽𝗼𝘁𝘃𝗿𝗱𝗲, 𝘁𝗲𝘀𝘁𝗼𝘃𝗶 𝗻𝗶𝘁𝗶 𝗰𝗼𝘃𝗶𝗱 𝗽𝘂𝘁𝗼𝘃𝗻𝗶𝗰𝗲.
Zbog preporuka Stožera civilne zaštite i osiguravanja fizičke distance maksimalni broj osoba koje mogu prisustvovati događaju je ograničen. Molimo vas da dođete na vrijeme kako bi priprema za show prošla bez poteškoća. Hvala vam!
Ne vršimo rezervacije već samo pretprodaju/prodaju na ulazu. Sve ulaznice kupljene u pretprodaji/na ulazu imaju sigurno sjedeće mjesto bez obzira na vrijeme dolaska na show. Nema rezervacije stolova, sjeda se po redoslijedu dolaska.
INFORMACIJE na [email protected]