SAMO ALEKS - Aleks Curać Šarić - improv comedy show

Title:

SAMO ALEKS - Aleks Curać Šarić - improv comedy show

Venue:


Palmotićeva 22/2 10000 Zagreb, Croatia

Show Name:

SAMO ALEKS - Aleks Curać Šarić - improv comedy show

Host:

Sax Klub Hrvatskih Glazbenika

Artists:

Date & Time:

DEC 24 AT 1 AM – DEC 24 AT 2:30 AM UTC+08

Show Description:

NEŠTO novo, nešto drugačije! Nakon rasprodanog prvog - evo i sljedeći!

NOVI show, potpuno improviziran uz pomoć - publike! 23.12.2021. u Klubu SAX u Zagrebu planiram održati svoju sljedeću izvedbu potpuno improviziranog nastupa gdje publika je jednako bitna i gdje odgovori publike određuju smjer nastupa.

TKO je Aleks?

Njegov stil najbolje je opisati kao oprezno seciranje muško-ženskih odnosa i svakodnevnih situacija u kojima je blago reći da se Aleks ne snalazi. Pogledati nastup od 15-20 minuta nije jednaka stvar kao uživati u cijelovečernjem nastupu gdje publika doživi puno veću dozu Aleksove životne filozofije koja ima najveću ulogu u stvaranju njegovog stand up materijala. Nerijetko se dogodi da publika ostane iznenađena koliko Aleksovi nastupi su osobni iz jedno jedinog razloga, a to je da se što bolje doživi njegov materijal.

U svakom showu ima improvizacije, ali u ovome je SAMO improvizacija. Dugo sam razmišljao da se okušam u ovome i vrijeme je napokon došlo.
Kroz razna pitanja i komunikaciju sa publikom želim izgraditi show koji će svaki puta biti drugačiji i jedinstven, ali i ono najbitnije - smiješan.

Teme su nam neograničene, ali koje god si godište znam da te zanima kako je komičaru koji se mora snaći na pozornici u istom trenutku kada mu netko dobaci nešto.

Vidimo se, a do tada možeš se zagrijati na mojem Youtube kanalu: https://www.youtube.com/channel/AleksCuracSaric/

URL: