Patrick Larsens Hjerneblødning - Soloshow

Buy tickets for:
Patrick Larsens Hjerneblødning - Soloshow

Venue:

Comedy Zoo

Show Name:

Patrick Larsens Hjerneblødning - Soloshow

Host:

Comedy Zoo

Artists:

Date & Time:

FRIDAY, JANUARY 6, 2023 AT 1 AM UTC+08

Show Description:

Komiker Patrick Larsen er i januar 2023 klar med den længe ventede genopsætning af onemanshowet HJERNEBLØDNING. Et forrygende show der forener det seriøse med det sjove og giver et befriende humoristisk indblik i, hvordan et årelangt sygdoms- og bedringsforløb kan opleves fra en patients perspektiv.
Patrick er en mesterlig historiefortæller og så er han bare godt gammeldags grineren, hvilket flere og flere comedyfans har opdaget. Showets første tour endte således komplet udsolgt i hele landet. Publikum har siden kaldt på flere spilledatoer, og nu kan showet endelig opleves igen. Denne gang i en endnu sjovere version, med flere hysterisk morsomme betragtninger og akavede anekdoter fra Patricks oplevelser i det danske sundhedsvæsen og hans hverdag med nye begræsninger – og muligheder.
HJERNEBLØDNING fortæller historien om en ellers sund og rask 27-årig Patrick Larsen, der i 2018 pludselig bliver slået i gulvet af livet… og som på komisk og kaotisk vis, efter akut indlæggelse, hjerneoperation og udeblevne wake-up calls, forsøger at finde fodfæste og mening i tilværelsen igen. Et drønunderholdende feel-good show der vil holde snakken kørende hele vejen hjem.
Køb billetter her: Patrick Larsens Hjerneblødning - Soloshow | Comedy Zoo

• Døre åbner: 17:00 / Showstart: 18:00
• Billetter: 160 kr.
• Studiebillet: 130 kr.
• Aldersgrænse: 15 år
Der tages forbehold for ændringer i programmet.
Billetter refunderes eller ombyttes udelukkende i tilfælde af en aflysning af show.

  • Dobbelttjek derfor gerne en ekstra gang, at det er den korrekte dato og spilletid, der er valgt.
    NB! Vi forbeholder os retten til at afvise dig/jer, hvis der er én eller flere i selskabet, der er berusede. Ligeledes hvis én eller flere fra et selskab forstyrrer under showet. I begge tilfælde refunderes billetter ikke.

Buy tickets for this events now: Patrick Larsens Hjerneblødning - Soloshow