Orosz Gyuri: Hova-hova? - ÖNÁLLÓ EST - BUDAPEST

Title:

Orosz Gyuri: Hova-hova? - ÖNÁLLÓ EST - BUDAPEST
Buy tickets for Orosz Gyuri: Hova-hova? - ÖNÁLLÓ EST - BUDAPEST

Venue:

Árpád Fejedelem útja 125 Budapest, Hungary 1036

Show Name:

Orosz Gyuri: Hova-hova? - ÖNÁLLÓ EST - BUDAPEST

Host:

Budapest Garden

Artists:

Date & Time:

AUG 31 AT 1 AM – AUG 31 AT 3 AM UTC+08

Show Description:

Hova-hova? Orosz Gyuri önálló estje

“Mindenki tart valahová, de sokszor még magunk sem tudjuk, hogy mi a célunk. A lényeg, hogy haladjunk, mert ha megállunk, akkor szembesülnünk kell azzal, hogy hol is vagyunk. Ezért mi folyamatosan haladunk, hogy ne legyünk ott, ahol vagyunk.
Céltalan az élet? Nem! Talán az a megoldás, hogy az utat élvezzük és ne a célba érést. És ha az előző pár mondatból nem értesz semmit, akkor jó, mert én sem.
Szerintem az élet értelmét úgy lehet a legkönnyebben megfejteni, ha nagyon figyelünk. Életünk utolsó percben pedig rájövünk mindenre. Addig viszont csak haladjunk! Hogy hova? Voltaképpen teljesen mindegy.”
Orosz Gyuri

Ez az előadás olyan lesz, mint az élet. Végig nagyon jól szórakozunk, amíg Gyuri elmeséli a saját történetét. Olyan lesz, mintha céltalanul bolyonganánk kacagva, nevetve, röhögve, de a végén minden összeáll, és rájövünk az élet értelmére, ami nem más, mint… Még jó, hogy most nem áruljuk el, mert akkor nem jönnél el a Hova-hova? című estre, ahol egyébként nem biztos, hogy bármi is kiderül.

Műsoridő: 80 perc
Kapunyitás: 18:00
Start: 19:00

Fellép: Orosz Gyuri
Open: Redenczki Marcsi

Fellép: Orosz Gyuri
Open: Záhonyi-Ábel Dávid

AJÁNDÉK KÖNYV A JEGYEKHEZ:

Ha 4 darab, normál áras jegyet vásárolsz egyszerre erre az előadásra, akkor ajándékba adunk 1 példányt Orosz György: Feri naplója a karantén idején című könyvéből.
A könyvet igényeld a [email protected] e-mail címen, a neved és a 4 jegy kódjának megadásával. Visszaigazoló e-mailt küldünk az igénylésről, a könyvet pedig a rendezvényen veheted át, belépéskor. Az előadás után lehetőség van dedikáltatni a könyvet.

JEGYEK:
Normál jegy elővételben: 3.500 Ft/fő. Az előadás napján a helyszínen: 4.000 Ft/fő.
Diákjegyek elővételben: 2.000 Ft/fő. Az előadás napján a helyszínen 2.500 Ft/fő.

Buy tickets for this event now: