Open mic show cu Dracea @Terasa Club 99 TNB

Title:

Open mic show cu Dracea @Terasa Club 99 TNB

Venue:

Angelo Grasso

Show Name:

Open mic show cu Dracea @Terasa Club 99 TNB

Host:

Angelo Grasso

Artists:

Date & Time:

WEDNESDAY, AUGUST 18, 2021 AT 2:30 AM UTC+08

Show Description:

🔥 Marți, 17 august, de la 21:30 vă așteptăm la "Open Mic Show cu Drăcea” prezentat de “CINE MĂ?” Drăcea.

📞 Rezervările se fac la 0733 500 301

💰 Intrarea e liberă.

🏦 Locație: Terasa Club 99 este lângă restaurant “ Angelo Grasso” ( Bd. Nicolae Bălcescu No. 2 District 1 Intrarea se face din strada Tudor Arghezi, lângă intrarea actorilor 12-16, București 010051 )

📃 Regulament:

🎒 Înscrieri:

Orice muritor de rând trebuie sa trimită un mail la adresa “[email protected]” și să precizeze că ar vrea să urce în seara respectivă. O listă cu cei care vor urca va fi postată în ziua open mic-ului pe facebook “Club 99” și Instagram “@club99ro”.

Mail-urile se pot trimite de când vă vrea inima până în dimineața open-ului.

De asemnea ar fi frumos ca cei menționați pe listă să ajungă cu 10 minute mai devreme la locație pentru a-și confirma locul.

Dacă mai rămâne timp, întâmplător ești prin sală, iar Dumnezeu te vede poți urca și dacă nu ești pe listă, dar să nu uitați de regula de aur: “Numărul spoturilor pentru Open Mic e determinat de durata show-ului.”

Dacă nu v-ați dat seama din afișul evenimentului și aveți de gând să întrebați aiurea: “ Frate, cât timp avem pe scenă? Chiar nu scrie nicăieri, vă bateți joc…”, îți sărim în ajutor și în descriere, astfel te anunțăm că ai 5 MINUTE! 5! “5 înseamnă 5” - Gică Hagi

👵🏻 Reguli de bun-simț:

Nu filmați, plătiți notele la final, nu e voie cu dihori și vă rugăm să râdeți, e păcat de banii de bilet
( E INTRARE LIBERĂ, de aici și umorul…sper sa fie mai buni cei care vor urca miercuri )

⚠️ De asemnea ar ajuta foarte tare să veniți la 21:00 ( cu oamenii care vin să se uite vorbesc acum, muritorii adică ) că sa nu întârziem mult spectacolul și poate mai prindeți metroul.

🌎 VĂ AȘTEPTĂM!

URL: