Nenumitul Edi Cârlan

Title:

Nenumitul Edi Cârlan

Venue:

Strada Pictor Barbu Iscovescu, nr 19 011858 Bucharest, Romania

Show Name:

Nenumitul Edi Cârlan

Host:

Mio Cuisine

Artists:

Date & Time:

SATURDAY, AUGUST 21, 2021 AT 1 AM UTC+08

Show Description:

Spectacolul “Nenumitul Edi Cârlan” este o comedie profundă, este chiar produsul realității noastre. O realitate robotizată care pare smulsă din cele mai ciudate coșmaruri.

Îl privim pe Edi în 12 ipostaze din care nu se poate sustrage. Inevitabilul se produce, de aceea este și inevitabil. Toți încearcă să îl dezlege de sinele său. Toți îi oferă o poartă spre Rai.

O comedie mai mult dulce decât amară după care fiecare spectator va descoperii cel puțin o rază de speranță.

Edi e un cârlan. Un miel, poate al Domnului, sau poate nu, dar cu siguranță un miel care a fost înțărcat. S-a rupt de prima familie și s-a aruncat în marea familie a lumii. Iar lumea cea măsurată de Marele Arhitect pare a nu fi creată pe măsura lui.
Toate peripetiile lui Edi sunt relatate cu mult umor dar si cu o doza de ironie.

Haideți să măsurăm împreună cu Edi drumul până la Dumnezeu și vedem dacă la capăt mai e cineva sau vom găsi un bilețel cu: „mă întorc în 5 minute”.
Un spectacol cu Eduard Cîrlan
Vocile: Alexandra Laura Badea, Amalia Ciolan, Dragoș Olaru, Ana Donosa, Sergiu Fleșner, Miruna Herovanu, Monica Ciută, Bogdan Costea, Steliana Bălăcianu, Ionuț Niculae, Costin Dogioiu, Ionuț Oprea, , Sever Bârzan, Iulian Sfircea, Ştefan Huluba, Silviu Debu, Eugen Bănică
Un text de Alexandru Unguru
Scenografia: Cristian Stănoiu
Regia: Alexandru Unguru

Suport artist recomandat: 43 ron

URL: