Lună de miere cu piper

Title:

Lună de miere cu piper

Venue:

Bucureşti Sectorul 1, Romania

Show Name:

Lună de miere cu piper

Host:

Teatrul Elisabeta

Artists:

Date & Time:

NOV 27 AT 1 AM – NOV 27 AT 3 AM UTC+08

Show Description:

‼️ 𝐑𝐞𝐠𝐮𝐥𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐝𝐞 𝐚𝐜𝐜𝐞𝐬 𝐢̂𝐧 𝐬𝐚𝐥𝐚 𝐝𝐞 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐚𝐜𝐨𝐥: https://teatrulelisabeta.ro/…/09/23/regulament-sars-cov-2/

„Lună de miere cu piper” este un spectacol cu totul și cu totul special. Textul acesta are o poveste aparte, pentru că are o legătură interesantă cu una dintre comediile fenomen ale Teatrului Elisabeta.

În textul piesei „Puricele în ureche” personajul principal interpretat de Lucian Ghimiși are un monolog unde povestește despre o piesă de teatru numită „N-aveți nimic de declarat?”. De aici a pornit interesul regizorului Șerban Puiu pentru o nouă producție ce vă va cuceri iremediabil. Ca om de cultură, regizorul comediilor fenomen, a descoperit despre ce piesă de teatru este vorba și a adaptat-o special pentru scena Teatrului Elisabeta.

Piesa „N-aveți nimic de declarat?” de Maurice Hennequin și Pierre Veber a fost redescoperită de noi și v-o prezentăm cu titlul „Lună de miere cu piper”… O comedie marca Teatrul Elisabeta ce vă va face să râdeți încontinuu.

Piesa concurentă de peste un secol a comediei „Puricele în ureche” vine pe scena Teatrului Elisabeta regizată de Șerban Puiu, cu o distribuție de excepție ce vă va încânta.

În „Lună de miere cu piper” veți întâlni un aer franțuzesc ce vă va ameți…
Paris, o casă de aristocrați, o logodnă nereușită finalizată cu o căsătorie din iubire, dar cu alt mire… Un amestec total de iubire, gelozie, infidelități, ascunse aparent bine după un paravan pavat cu flori de unde curge numai lapte și miere.
Cum credeți că va reacționa o mireasă virgină… rămasă neprihănită după luni bune de mariaj?! Cum vor manevra socrii această situație de neacceptat, veți afla trecând pragul Teatrului Elisabeta pentru a vedea cea mai nouă producție… „Lună de miere cu piper”.

Cu: Lucian Ghimişi, Leonid Doni, Cristian Boeriu, Mirela Stoian, Daniel Nuţă, Raluca Ghervan, Teodora Păcurar, Ştefan Pavel, Amanda Petrişor

Preț Bilet: 60/70/80/90 lei

URL: