Ljubezen gre skozi želodec - Slovenske Konjice

Title:

Ljubezen gre skozi želodec - Slovenske Konjice

Venue:

Mestni trg 4 3210 Slovenske Konjice, Slovenia

Show Name:

Ljubezen gre skozi želodec - Slovenske Konjice

Host:

Center za kulturne prireditve Slovenske Konjice

Artists:

Date & Time:

FRIDAY, MARCH 18, 2022 AT 2 AM UTC+08

Show Description:

Jernej Čampelj
LJUBEZEN GRE SKOZI ŽELODEC
Vedno lačna … komedija

Ljubezen gre skozi želodec ali Rajši 60 let srečen kot 90 tečen je zgodba o odnosih. O odnosih med ljudmi, odnosu do prehranjevalnih navad, odnosu do družbenih norm in standardov.

V zgodbi spremljamo 36-letno Meto, ki se želi osamosvojiti od svoje nadvse gospodovalne mame, prepričane v to, da hči ne dosega ustreznih družbenih standardov. Nima partnerja, nima otrok, nima družabnega življenja, ne ukvarja se s športom, jogo … Vse, kar Meta premore, je po – maminem mnenju – preveč kilogramov. A Meta ima v resnici veliko več. Ima veselje do življenja in je s seboj zadovoljna kljub materi, ki jo hoče prepričati o nasprotnem.

Na drugi strani spremljamo Bojana, ki po ločitvi začenja novo življenje. Življenje, kjer sta pomembna le mir in poln hladilnik. Čeprav bi na prvi pogled to težko rekli, mu je v zakonu obojega kronično primanjkovalo.

Življenji dveh sorodno-dobrodušnih duš se začneta zabavno in obetavno prepletati. A kaj, ko se z ene in druge strani »z najboljšimi nameni« vmešavajo še tisti tretji. Mar za srečo in zadovoljstvo v življenju res vsi ljudje potrebujemo iste stvari?

Avtor in režiser: Jernej Čampelj; Dramaturgija: Simona Hamer; Kostumografija: Tina Bonča; Koreografija: Anja Robida; Glasbena in zvočna oprema: Dejan Markič; Produkcija: Smejmo se & Jernej Čampelj

Igrajo: Urška Vučak Markež, Saša Klančnik, Maja Martina Merljak


Informacije o vstopnicah:
03 758 04 37 / [email protected]


Obiskovalci morajo za vstop na prireditev izpolnjevati enega od PCT (prebolel, cepljen, testiran) in upoštevati vse druge ukrepe (nošnja mask v zaprtih prostorih, razkuževanje rok in vzdrževanje razdalje). Le tako lahko organizatorji zagotovimo varno okolje za vse.

Hvala za vaše razumevanje. Veselimo se vašega obiska.

URL:

Ljubezen gre skozi želodec - Slovenske Konjice | Facebook