Koen Dewulf speelt Over-Tijd (Antwerpen)

Title:

Koen Dewulf speelt Over-Tijd (Antwerpen)

Venue:

Parochiaanstraat 4 - 4A 2000 Antwerp, Belgium

Show Name:

Koen Dewulf speelt Over-Tijd (Antwerpen)

Host:

Theater Het Klokhuis

Artists:

Date & Time:

SATURDAY, MAY 7, 2022 AT 2 AM UTC+08

Show Description:

Met de voorstelling OVER-TIJD van Koen Dewulf zet Pasar het belang van vrije tijd en de betekenisvolle invulling ervan op een ludieke manier in de kijker. De voorstelling zal de komende jaren door heel Vlaanderen toeren.

“Pak je tijd” is de leuze waarmee Pasar sensibiliseert rond dit thema. Pasar brengt mensen samen om vrije tijd (h)echt en bewust te beleven.

Over de voorstelling

Wees niet bevreesd lieve publiek. Koen is niet ‘overtijd’, hij komt meestal zelfs mooi op tijd! Veel tijd over heeft hij niet met 3 kinderen, een knappe vrouw en een hond, maar tijd te kort evenmin! Koen probeert zo nu en dan wat te onthaasten… op aanraden van een vriend doet hij aan ‘slow cooking’.

Zo slow zelfs, dat hij -terwijl het eten op staat- nog een hele voorstelling kan spelen, van het podium kan stappen, douchen en dan pas kan eten! Zijn vrije tijd inspireert hem. In alles wat hij doet schuilt het podium om de hoek! Met zijn humor en zang tovert hij een lach en traan op je gezicht. Wees welgekomen op deze voorstelling, we garanderen je dat het geen verloren tijd is! Tijd is wat je hebt, niet wat er niet is.

Deze voorstelling is het resultaat van een samenwerking tussen Pasar en Koen Dewulf.

URL:

(9) Koen Dewulf speelt Over-Tijd (Antwerpen) | Facebook