Kazalište Vidra, Zagreb: "Tri mudraca" tematski standup comedy show SplickeScene

Buy tickets for:
Kazalište Vidra, Zagreb: “Tri mudraca” tematski standup comedy show SplickeScene

Venue:

Kazalište Vidra

Show Name:

Kazalište Vidra, Zagreb: “Tri mudraca” tematski standup comedy show SplickeScene

Host:

SplickaScena

Artists:

Date & Time:

JAN 8, 2023 AT 3 AM – JAN 8, 2023 AT 5 AM UTC+08

Show Description:

Komičari 𝗦𝗽𝗹𝗶𝗰𝗸𝗲𝗦𝗰𝗲𝗻𝗲 nastavljaju s gostovanjima u 𝘇𝗮𝗴𝗿𝗲𝗯𝗮𝗰̌𝗸𝗼𝗺 𝗞𝗮𝘇𝗮𝗹𝗶𝘀̌𝘁𝘂 𝗩𝗶𝗱𝗿𝗮, a ovom prilikom 𝗧𝗼𝗺𝗶𝘀𝗹𝗮𝘃 𝗣𝗿𝗶𝗺𝗼𝗿𝗮𝗰, 𝗝𝗼𝘀𝗶𝗽 𝗦𝗸𝗶𝗹𝗷𝗼 i 𝗜𝘃𝗶𝗰𝗮 𝗟𝗮𝘇𝗮𝗻𝗲𝗼 izvode tematsku stand-up predstavu “𝗧𝗿𝗶 𝗺𝘂𝗱𝗿𝗮𝗰𝗮”.
Riječ je o tematskom stand-up comedy showu o religiji (i svemu sličnome) u kojem će trojica komičara prosipati svoje mudrosti kroz 90 minuta izvedbe. Ovi mudraci nemaju svoj kult niti sljedbenike, jer ih nitko ne uzima za ozbiljno. Dođite i možda doživite čudesno ozdravljenje – jer smijeh je lijek!
Vidimo se u 𝗞𝗮𝘇𝗮𝗹𝗶𝘀̌𝘁𝘂 𝗩𝗶𝗱𝗿𝗮 𝘂 𝘀𝘂𝗯𝗼𝘁𝘂 𝟬𝟳. 𝘀𝗶𝗷𝗲𝗰̌𝗻𝗷𝗮 𝟮𝟬𝟮𝟯., dan nakon blagdana Sveta tri kralja.

𝗖𝗶𝗷𝗲𝗻𝗮 𝘂𝗹𝗮𝘇𝗻𝗶𝗰𝗲:
:arrow_right: 82,88kn (11€) - redovna prodaja
:arrow_right: 60,28kn (8€) - za grupe (10 i više), studente i umirovljenike
𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲 𝗽𝗿𝗼𝗱𝗮𝗷𝗮:
:arrow_right: https://kazalistekerempuh.mojekarte.hr/.../tickets-605991
𝗙𝗶𝘇𝗶𝗰̌𝗸𝗮 𝗽𝗿𝗼𝗱𝗮𝗷𝗮 𝗻𝗮 𝗯𝗹𝗮𝗴𝗮𝗷𝗻𝗶 𝗸𝗮𝘇𝗮𝗹𝗶𝘀̌𝘁𝗮 𝗩𝗶𝗱𝗿𝗮 u Draškovićevoj 80! Ulaznice za umirovljenike, studente i grupe dostupne su na blagajni kazališta.

𝗩𝗜𝗦̌𝗘 𝗢 𝗞𝗢𝗠𝗜𝗖̌𝗔𝗥𝗜𝗠𝗔:
𝐓𝐨𝐦𝐢𝐬𝐥𝐚𝐯 𝐏𝐫𝐢𝐦𝐨𝐫𝐚𝐜 → Tomislav Primorac - Kolega (Ghetto open mic) - YouTube
Tomislav Primorac je mitološko biće kojega se svi purgeri boje – poludalmatinac, poluhercegovac. Diplomirani je fizičar, ali se na razočarenje svojih roditelja bavi stand up komedijom. Životni san mu je da zbog svojih doprinosa čovječanstvu u povijesti ostane zapamćen poput Nikole Tesle, ne toliko iz filantropskih pobuda, nego čisto zato da bi se Dalmatinci i Hercegovci svađali čiji je.
Poprilično je skeptičan. Najmanje vjeruje ljudima koji ga pokušavaju uvjerit s argumentom “viruj ti meni”.
𝐉𝐨𝐬𝐢𝐩 𝐒𝐤𝐢𝐥𝐣𝐨 → Josip Škiljo - Čmilja - YouTube
Josip Škiljo je tridesetdevetogodišnji “mladić” te član posljednje generacije Titovih pionira. Tita se to baš i nije dojmilo, jer je bio mrtav. Nakon završenog filozofskog fakulteta i uzalud stečene titule profesora hrvatskog i engleskog jezika, radi na raznim poslovima van struke. 2015. godine nakon stand up radionice i open mic-a polako skuplja nastupe i iskustvo u zagrebačkom Studiju smijeha, a godinu dana kasnije postaje rezident komičar. Ima iznimnu sposobnost preživljavanja, jer toliko je toga izvalio i ostao živ. Kako je kronično neispavan, često zaspe za stolom ili za šankom u sred razgovora. Ljubitelj je adrenalina, pa zato vozi biciklu po Splitskim ulicama. Životni cilj mu nije ostvariti američki, već dalmatinski san – ne radit ništa!
𝐈𝐯𝐢𝐜𝐚 𝐋𝐚𝐳𝐚𝐧𝐞𝐨 → Grandiozni poslovi - Ivica Lazaneo - YouTube
Ivica Lazaneo je trenutno najbolji brački komičar. Trenutno je i jedini brački komičar. Uz hrvatski jezik fluentan je i u engleskom i bračkom. Nikor ga nebi kapi njanci bokun da parlo po bročki, tako da nastupa na hrvatskom. Ima dva metra i ne, ne igra košarku. Kao dijete je upao u bačvu sa čarobnim napitkom zbog čega sada ima problema sa alkoholom. Svjestan je činjenice da ima blesavo ime, ali ne mrzi ga. Mrzi svoje roditelje jer su mu ga oni dali. Standupom se bavi samo zbog jedne stvari: novca, žena i slave. Smatra da će sve ostali doći samo od sebe. Prodajem maslinovo ulje.
INFORMACIJE na [email protected]

Buy tickets for this events now: Kazalište Vidra, Zagreb: "Tri mudraca" tematski standup comedy show SplickeScene