Katherine Ryan | Lilla Cirkus, Stockholm

Title:

Katherine Ryan | Lilla Cirkus, Stockholm

Venue:

Djurgårdsslätten 43-45 115 21 Stockholm, Sweden

Show Name:

Katherine Ryan | Lilla Cirkus, Stockholm

Host:

Cirkus Arena & Restaurang

Artists:

Date & Time:

SEP 11 AT 1 AM UTC+08 – SEP 11 AT 4 AM UTC+08

Show Description:

Katherine Ryan är stjärnan bakom Netflix-hiten The Duchess (och två globala Netflixspecialer In Trouble och Glitter Room) - och nu återvänder komikern och TV-stjärnan till scenen med den sprillans nya showen Missus. En otroligt rolig stand-up show om livet, kärlek och vad det innebär att nu vara en “Missus”. Fredag 10 september kommer Kanadensiska Katherine Ryan till Lilla Cirkus i Stockholm!

Biljetter släpps fredag 16 oktober kl. 10.00 via LiveNation.se

Född och uppvuxen i Kanada men nu baserad i England - Katherine Ryan har på kort tid blivit en av komedivärldens starkast lysande stjärnor. Brittisk press sammanfattar henne väl:

“A comic in supreme command of her shtick” - The Guardian

“One of the stand-out stand-ups of her generation” - The Times

“The writing is tight, the delivery flawless… a stand-up who is at the top of her game” - The Independent

“Flawlessly delivered… this is stand-up comedy that slaps you countless times around the face and leaves you aching with laughter. Be in no doubt, Ryan is among the very best out there” - The Telegraph

Katherine Ryans succé har nått långt utanför England, framför allt med hennes sitcom “The Duchess” som släpptes globalt på Netflix i september 2020 - en 6 x 30 min-serie som direkt gick upp på Netflix förstaplats. Katherine spelar inte bara i serien utan har även skrivit och producerat alla avsnitt.

Serien kommer efter två hyllade stand-ups på Netflix, In Trouble från 2017 och Glitter Room från 2019. Med dessa blev hon blott den andra UK-baserade komikern att få en global Netflix-special för stand-up komiker, efter Jimmy Carr - och än så länge den enda kvinnan.

Ryan har medverkat i många stora TV-program och podcasts - och är ett av de mest intressanta namnen baserad i det komikertäta landet England. Och nu återvänder hon äntligen med en ny stand-up som kommer till Stockholm och Lilla Cirkus som en del av turnén! Vi längtar efter 10 september 2021 och en kväll med skrattgaranti - missa inte när biljetterna släpps, fredag 16 oktober!

URL: