Kasper van Kooten - Deeltijd | Première

Title:

Kasper van Kooten - Deeltijd | Première

Venue:

Lange Voorhout 5 2514 EA The Hague, Netherlands

Show Name:

Kasper van Kooten - Deeltijd | Première

Host:

Diligentia

Artists:

Date & Time:

SUNDAY, JANUARY 30, 2022 AT 3:15 AM UTC+08

Show Description:

Kasper komt zichzelf dolgraag delen, nergens liever dan in het theater! Deze keer vraagt hij zich af wat het begrip ‘delen’ nog inhoudt. Een post met veel likes betekent aandacht en dus instant geluk. Daarna is men meestal uitgedeeld. Het nieuwe delen is volgens hem vooral bedoeld om te krijgen.

Hij wordt gek van de om aandacht klagende BN’ers, de kijk-eens-wat-ik-doe-bootcampers en de dry-january-knapperds die gillen om een duimpje. En wat wil de overheid met ons delen? Horen we alles, of slechts een gedeelte? Wat delen onze vrienden en met wie? Wie tagt ons in een foto waardoor wij zomaar een deeltje van iemands delen worden?

Zijn eigen leven gaat ook in delen: al tijden strijden de cabaretier, acteur, drummer en zanger om het grootste deel van zijn aandacht, al is dat inmiddels voorbehouden aan zijn kind dat hij deeltijd opvoedt.

Kasper vertelt en zingt met veel zelfspot over onze gemene delers, over wat ons als volk toch zo verdeelt en over zijn eigen onverwoestbare zoektocht naar geluk om te delen. Liken vooraf hoeft niet, komen wel! En daarna natuurlijk graag delen.
Alsof dit nog niet genoeg is deelt hij ook nog uit omdat hij 50 is geworden. Het is Deeltijd!

Dynamisch
Kippenvel en schaterlach
Kostelijk!

URL: