Jan Rune Holdhus: June Kommune

Title:

Jan Rune Holdhus: June Kommune

Venue:

Vaisenhusgaten 37 4012 Stavanger, Norway

Show Name:

Jan Rune Holdhus: June Kommune

Host:

Stavangeren

Artists:

Date & Time:

OCT 28 AT 1:30 AM – OCT 28 AT 2:45 AM UTC+08

Show Description:

I høst er det duket for June Kommune! Nå får hun endelig sjansen til å få alle kommunens innbyggere direkte i tale. Og June Kommune har mye på hjertet. Her er det bare å glede seg.

Med seg på scenen har hun også et scenetalent som hun har funnet blant kommunens innbyggere. Jan Rune Holdhus er den utkårede. Han er komiker, sanger og skuespiller, og June Kommune synes det er storartet å få benytte sin storslagne scenedebut til å fremme andre kommunale artister.

Jan Rune har bidratt til Stavanger og Norges kulturscener i snart 20 år. Han har stått regelmessig standup på Latter, Ricks i Bergen og noe på Rogaland teater, for å nevne noen. Han var også en av finalistene i NRKs humorsatsing «Den Norske humor» hvor Harald Eia uttalte at Holdhus hadde en lysende karriere foran seg på scenen. Og jammen ble han ikke i 2021 nominert til Stavanger kommunens kulturpris. Mon tro ikke June Kommune hadde en finger med i spiller der også.

Jan Rune har samlet på livets oppturer og nedturer. Begge kategorier innebærer høydepunkt som det er verdt å få med seg i høstens forestilling i Humorhuset Stavangeren. Begge deler kan til tider være høylydt morsomt. I Jan Runes versjon er de det. Jakten på selvironien står sentralt i denne forestillingen, framført i en variert stil med allsidighet innenfor humor, sang og underfundige påfunn.

Det er for øvrig første gang både June Kommune og Jan Rune Holdhus tar steget solo i en helaftens forestilling. Da er det trygt å ha med Stavangers humormester Pål Mangor Kvammen på regi.

Velkommen til en frisk, morsom og inkluderende forestilling!

URL:Redirecting...