Humorkveld med Hedné, Brekke og Schjelderup

Title:

Humorkveld med Hedné, Brekke og Schjelderup

Venue:

Olsvikåsen 109 5183 Bergen, Norway

Show Name:

Humorkveld med Hedné, Brekke og Schjelderup

Host:

Olsvik kirke

Artists:

Date & Time:

SUNDAY, OCTOBER 17, 2021 AT 1 AM UTC+08

Show Description:

Kulturfest 2021 åpnes i år med Humorkveld, hvor vi kombinerer stand-up med trylling. På scenen står Christoffer Schjelderup, Roar Brekke og Mikael Hedné.

Christoffer Schjelderup vant «Stå opp-prisen» i 2013, satt opp sitt første skikkelige soloshow «Tro, hat & Ærlighet» i 2018 til jublende kritikk og fortsatte med «Julegøy» og «Julegøy 2». I tillegg til suksessen på scenen har Christoffer suksess med sitt «Bodshow» på Facebook og podcasten «Skamfrelst».

Roar Brekke får deg til å le så du griner av de nære ting. Han har i pressen fått reaksjoner som: «folk hiksta av latter fra første minutt, og stoppet ikke før de gikk hikstende ut i sommarnatta. De komiske høydepunktene kom tett gjennom hele showet».

Er du klar for en utrolig kombinasjon av trylling og psykologi? Hedné leser tanker og forutser hva du kommer til å velge. Tidligere har du kanskje sett ham på Norske talenter og Penn & Teller: Fool Us? Nå kommer han til Olsvik! Ved hjelp av sine fem sanser, og illusjonen av en sjette sans får Hedné de utroligste ting til å skje. Det er nesten litt nifst!

Følg med på vår nettside www.kulturfest.no for mer info og billetter.

URL: