Grof Geschud - Gent - Lijmen

Title:

Grof Geschud - Gent - Lijmen

Venue:

Ghent, Belgium

Show Name:

Grof Geschud - Gent - Lijmen

Host:

Tinnenpot

Artists:

Date & Time:

SEP 24 AT 2 AM UTC+08 – SEP 24 AT 3:15 AM UTC+08

Show Description:

Grof Geschud, een Vlaams-Nederlands cabaretduo, leerde elkaar in 2014 kennen op de Koningstheateracademie in ‘s Hertogenbosch. Inmiddels is het duo met de hoogste onderscheiding afgestudeerd. “Een uitzonderlijk, evenwichtig, mooi gecomponeerde voorstelling” schreef de externe vakjury. Ook viel Grof Geschud op bij Cameretten “twee mooie theatermakers met een krachtig samenspel”, aldus de jury.
In LIJMEN bevragen Myrthe van Velden en Lander Severins het onvermogen om vast te houden en de angst om los te laten. Van ridders tot perenvlaai, van Plato tot bejaarden, een hilarische en ontroerende zoektocht om de ander tot op het bot te doorgronden.

In het najaar van 2019 debuteert dit piepjonge duo met de voorstelling LIJMEN in een regie van Raf Walschaerts en Minou Bosua. Een première in Arenberg Antwerpen kan daarbij niet ontbreken en op 27 november is het dan eindelijk zover.
“Lijmen is een programma van een hoog niveau” en “hun verhalende, bijna toneelmatige vorm van cabaret is vernieuwend” (Jury Cameretten 2018).

URL: