Gimle Comedy Club - Open Mic

Buy tickets for:
Gimle Comedy Club - Open Mic

Venue:

Gimle

Show Name:

Gimle Comedy Club - Open Mic

Host:

Gimle

Artists:

Date & Time:

DEC 14 AT 3 AM – DEC 14 AT 5:30 AM UTC+08

Show Description:

Open Mic på Gimle er tilbage og stand-up-komikerne er ved at koge over af idéer og jokes, der skal afprøves.
Gimles Comedy Club holder til i Gimles Kælder, hvor der er plads god plads til gæster med hang til et godt grin. Samtidig kommer du stadig med helt tæt på komikernes træning.
I mange år har Danmarks største og bedste stand-up komikere lagt vejen forbi Gimle. Gimle vil bringe endnu mere comedy til Roskilde og bakke op om både mindre og større komikere. Derfor præsenterer vi en Open Mic med gratis entré.
Til en Open Mic afprøver komikere deres materiale for at teste hvilke jokes, der virker, og hvilke der ikke gør. En Open Mic kan anses som komikernes øvelokale, deres træningscenter eller det sted, hvor helt nye jokes fødes. Det betyder, at du på Gimle Comedy Club ikke kun vil få mulighed for at opleve den spæde fødsel af de (måske) sjoveste jokes performet af både Danmarks garvede, men også splinternye komikerspirer.
Til hver Open Mic vil der være en vært; en rutineret komiker, som sørger for et højt niveau gennem hele aftenen. D. 13. december er aftenens vært Kashkul.
Kashkul er af mange blevet set som et friskt og nyt pust indenfor den danske komikerbranche. Hans stemme på integration, kulturforskelle, danske værdier og danskhed har fået hans karriere som komiker til at storme frem med priser og turné landet rundt.
Det unge komikerkomets hårde arbejde og sjove humor er også blevet belønnet med prisen som ”årets stjerne” af Team Succes. Team Succes er en forening som arbejder med at udvikle og danne unge tosprogede i Danmark. Kashkul modtog prisen som en belønning for hans hårde arbejde, hans komikertalent og som forbillede og rollemodel for unge mennesker.
Husk at dørene altid åbner kl 19.30, så der er mulighed for en øl eller andet i baren inden.
Forlæng oplevelsen med et besøg på The Raven, der er åben inden arrangementet.

Buy tickets for this events now: Gimle Comedy Club - Open Mic