Festival på Folken // Sørås, Skard & JTK

Title:

Festival på Folken // Sørås, Skard & JTK
Buy tickets for Festival på Folken // Sørås, Skard & JTK

Venue:

Løkkeveien 24 4008 Stavanger, Norway

Show Name:

Festival på Folken // Sørås, Skard & JTK

Host:

Folken

Artists:

Date & Time:

SEP 18 AT 12 AM – SEP 18 AT 1 AM UTC+08

Show Description:

Storsalen, Folken
Lørdag 17. september
Showet begynner 18:00
Dørene åpner 17:30
CC: 295 kr.:
Festival på Folken // Sørås, Skard & JTK

Det blir nordnorsk temperatur når selveste Dag Sørås trør inn på Hovedscenen på lørdagen denne festivalen!
Hardtslående, utfordrende, kunnskapsrik og radikal. Legg til fantastisk morsom, så har du Dag Sørås.
Siden sin første opptreden i 2002 har Dag, med sin kompromissløse og ærlige stil, bygd seg opp til å bli en av de mest nyskapende, produktive og suksessrike komikerne her til lands. Dette ga han Komiprisen for Årets nykommer i 2007 og Stå-opp prisen i 2012, en pris han også har vært nominert til tre ganger tidligere.
Dag har også gjort stor suksess med soloshowene “D-Dag Live” (2011), “Kognitiv Dissonans” (2014), “Ekkokammer” (2016), “Emokrati” (2018). Alle fire showene høstet lovord fra både presse og publikum. I 2016 fikk han også prisen Årets Stand-up-komiker under Komiprisen på NRK.
Kjennetegnet til Dag på scenen er brutal ærlighet, både ovenfor seg selv og sitt liv, men også mot verden rundt seg. Med dagsaktuelt og samfunnsrefsende materiale er han nok ikke et soleklart førstevalg for et firma som er glad i rød nese og parodier, men for de som blir med inn i hans univers er han skarp, givende og veldig morsom.
Hans Magne Skard:
Hans Magne er noe så sjeldent som en komiker fra Sveio. Denne noe isolerte oppveksten har gitt humoren hans et svært originalt preg som gjør at han lener seg mot den mer absurde delen av standup-sjangeren. Han er en garantist for knallbra stemning, og i april hadde han premiere på sitt eget soloshow “Rett i Pennalet (RiP)” på Nieu Scene i Oslo.
Jan Tore Kristoffersen:
Jan Tore har tidligere vært barneskuespiller med Amandapris-nominasjon i bagasjen, men fant til slutt veien til standup-scenen der han hører hjemme. Dønn ærlig med null sensur kjører han på med grenseløs humor som man ikke skulle tro folk lo av. Tragisk og herlig spinner han sammen virkelighet med galskap og resultatet er fantastisk!

Buy tickets for this event now: