Ecstasy Impro & Kjekke Unge Karer fortsetter å holde show sammen

Title:

Ecstasy Impro & Kjekke Unge Karer fortsetter å holde show sammen

Venue:

Festningsallmenningen Norway Oslo, Norway

Show Name:

Ecstasy Impro & Kjekke Unge Karer fortsetter å holde show sammen

Host:

SALT art & music

Artists:

Date & Time:

AUG 25 AT 2:30 AM UTC+08 – AUG 25 AT 3:45 AM UTC+08

Show Description:

Pyramiden er SALTs intime amfiscene. Et visningssted for moderne og eksperimentelle uttrykk med kort vei fra idé til oppsetning, for byens kreative miljøer.

SALT har samlet noen av byens beste improvisatører, og viser impro flere ganger i uken, hele året.

Så, hva er egentlig dette for noe? Showene er 100 prosent improviserte! Det vil si at alt kommer frem på sparket, forestillingen blir skapt sammen med publikum(ved at publikum sier ting som aktørene skal gjøre). Det er umulig å si nøyaktig hva som vil skje på et slikt show, men noen ting pleier som regel å være med når gruppene holder shows sammen, disse tingene vil herved ramses opp, slik at du kan gå inn noe mer forberedt på hva som vil komme. Lik man gjerne vil gjøre litt research før en opera for å skjønne hva som foregår når de danser og synger og holder på; vitser, games (sånne konsepter for en scene, søk det opp a hvis du lurer så mye, din nysgjerrigper), lengre scener, musikal, direkte bruk av publikum, dans, indirekte bruk av publikum, miming(lol man har jo ikke med scenografi og rekvisitter til 100 scener man ikke vet hva dreier seg om på forhånd, tryggere å mime, så slipper man så voldsomme kraftige skift), og sist men ikke minst har de med seg en pianist, han brukes flittig til å skape nye sanger på stedet, sammen med aktørenes vakre (og stygge, det er åtte gutter…) stemmer. Kom for et unikt show, lagd bare til deg (og de andre som dukket opp).

Aktører:
Pianistimprovisatør: Per Mystad Kringen

Vanligimprovisatører:
Tevje August Njål Espeland
Jonas Bern
Fabian Hedelberg Lunde
Mikkel Moripen Møystad
Gustav Lier Gundersen
Tobias Kolbjørnsen
Terje Jacobsson og Martin Stokke Mathiesen (disse to står sist, i og med at de bor i flyavstand til Oslo og kanskje ikke kan delta på alle showene)

Bakgrunnshistorie:
De har spilt mye hver for seg og battlet ved forskjellige anledninger, i NM og Fonteltet mm. Men!! De oppdaget at de hadde en ekstra liten piff når de slo seg sammen. Hemmeligheter ble delt, tomrom ble fylt og sterkhet ble sterkere, gruppene vokste sammen lik maur da tuene begynte å samarbeide framfor å konkurrere(funfact alert). De fleste tenker 4+4 blir 8, det viste seg at det ikke var plussing som gjaldt for denne gjengen. Per myrstad Kringen klimpra seg inn på piano med en x-faktor som gjorde 4+4 til 4 x 4 noe som blir 16, som er et veldig høyt tall å glede seg til å oppleve.

Sted: Pyramiden (innendørs)
ID: 18

URL: