Comedynight: Hans Cools (try-out)

Buy tickets for:
Comedynight: Hans Cools (try-out)

Venue:

't Kalf

Show Name:

Comedynight: Hans Cools (try-out)

Host:

't Kalf

Artists:

Date & Time:

DEC 18 AT 3 AM – DEC 18 AT 6:30 AM UTC+08

Show Description:

⁌ Comedynight: Hans Cools — Cools & Zonen (try-out) ⁍
Voor Hans Cools aan zijn debuuttournee begint door (27!) gerenomeerde Vlaamse culturele centra komt hij bij ons langs om zijn gloednieuwe show los te laten op jullie allemaal.
Afkomstig uit Lichtervelde en klaar om heel Vlaanderen te veroveren. Scoor snel je tickets want de plaatsen zijn beperkt en begeerd: https://tickets.tkalf.be (OP=OP)
Hans Cools is de definitie van een West-Vlaming: opgegroeid in een dorp, kleinzoon van boeren en zoon van hardwerkende ouders in een gezin van vier kinderen. Hij ging naar de chiro, speelde voetbal en ja hoor: hij was ook misdienaar. Het liefst van al wilde hij zijn vader opvolgen als schrijnwerker, maar het CLB dacht hier anders over en dus studeerde hij verder en werd hij ingenieur bouwkunde.
Ondertussen heeft hij een vrouw, twee zoontjes en werkt hij al jaren voor een groot internationaal bedrijf. Het moderne leven doet Hans anders kijken naar de wereld waarin hij opgroeide: enerzijds met ontroering, anderzijds met ongeloof. Een wereld waar patatten met vlees nog dagelijkse kost is, je geboortegewicht algemeen gekend is, en het online leven nog onontgonnen terrein is. Schipperend tussen zijn oude en nieuwe leven probeert hij te wikken en wegen wat hij wil meegeven aan zijn eigen zonen.

Buy tickets for this events now: Comedynight: Hans Cools (try-out)