Comedy Talent Award - 10 Voorrondes

Title:

Comedy Talent Award - 10 Voorrondes

Venue:

Oudegracht 36 3511 AP Utrecht, Netherlands

Show Name:

Comedy Talent Award - 10 Voorrondes

Host:

De Kargadoor

Artists:

Date & Time:

DEC 21 AT 3:30 AM – DEC 21 AT 5 AM UTC+08

Show Description:

Stand-up comedywedstrijd Comedy Talent Award houdt weer audities: een hectische avond met héél veel comedians (en nog véél meer grappen).

De Comedy Talent Award is al jarenlang dé manier voor beginnende stand-up comedians om zichzelf in de kijker te spelen bij het publiek en hun professionele collega’s. De winnaars van de jury- en de publieksprijs mogen namelijk spelen op het allergrootste stand-up comedyfestival van Nederland: het Utrecht International Comedy Festival van 23 februari tot 5 maart 2021 in onze geliefde Domstad.

Maar eerst… moeten ze de audities overleven! De audities van de Comedy Talent Award zijn berucht in comedyland. Op één avond ziet het publiek soms wel 11 comedians langskomen, variërend van complete beginners tot ervaren amateurs. Het publiek beslist wie er naar de kwartfinale gaan. Een spetterende, rare, hectische én hilarische avond dus. Comedy op het scherpst van de snede!

LET OP! Op deze avond zie je dus alléén de allernieuwste talenten in plaats van de gebruikelijke mengeling van beginnende comedians en ervaren artiesten die je op bijvoorbeeld de normale open mic van de Comedyhuis Club ziet. Net even anders, maar minstens even leuk!

Deur open: 20:00
Start show: 20:30

Let op: Op dit moment is voor alle evenementen in Nederland een coronatoegangsbewijs nodig. Zorg dat je één van onderstaande bewijzen op zak hebt en vergeet je ID niet mee te nemen!

• Vaccinatiebewijs;
• Herstelbewijs
• Negatieve testuitslag (deze is maximaal 24 uur geldig)

Testen is gratis en kan via www.testenvoortoegang.org

Voor meer informatie en aanmelden voor de CTA ga je naar onze website: www.uicf.nl/comedy-talent-award/

URL: