Comedy Stop Copenhagen 2022

"# Title:
Comedy Stop Copenhagen 2022

Venue:

Copenhagen, Denmark

Show Name:

Comedy Stop Copenhagen 2022

Host:

Copenhagen, Denmark

Artists:

Date & Time:

SEP 2 AT 12 AM – SEP 4 AT 5:30 AM UTC+08

Show Description:

Nu sker det endelig! Comedy Stop Copenhagen løber af stablen 1-3 september 2022 i Bremen Teater, DR Koncerthuset og det helt nye venue House of T.

Comedy Stop Copenhagen er en ny comedy festival, hvor publikum får en unik mulighed for at opleve engelsksproget stand-up af allerbedste kvalitet på dansk grund. En række af de mest lovende internationale stand-up-navne kommer til København, og de forskelligartede komikere kommer til at brillere på scenerne hen over tre dage.

Festivalen vil præsentere enkeltstående solo shows spredt ud over København i henholdsvis Bremen Teater, DR Koncerthuset, Koncertsalen og House of T. Billetter til hvert show sælges separat, og dermed har publikum mulighed for selv at lægge den perfekte rute i løbet af de tre dage.

Shows med Troy Hawke og Bobby Mair er i salg. Derudover kan vi løfte sløret for at den verdensberømte comedy club The Comedy Store, der lancerede sit koncept i Danmark i 2021, kommer til at stå for åbningsgallaen til dette års festival. Her vil man kunne opleve en række stærke internationale comedy-talenter samme aften.

Foreløbigt program:

Torsdag 1. september:
The Comedy Store Opening Gala @ Bremen Teater

Fredag 2. september:
Nigel Ng @ Bremen Teater (få billetter)
Troy Hawke @ House of T
Bobby Mair @ House of T

Lørdag 3. september:
Katherine Ryan @ DR Koncerthuset, Koncertsalen (få billetter)
Paul Foot @ Bremen Teater
Sean Mcloughlin @ House of T
Jenny Bede @ House of T

URL:

"