Comedy Nacht: Jeroen Leenders, Pieter Jouke en Wilko Terwijn

Title:

Comedy Nacht: Jeroen Leenders, Pieter Jouke en Wilko Terwijn

Venue:

Dommelstraat 2 5611CK Eindhoven, Netherlands

Show Name:

Comedy Nacht: Jeroen Leenders, Pieter Jouke en Wilko Terwijn

Host:

Effenaar

Artists:

Date & Time:

MONDAY, JUNE 13, 2022 AT 2 AM UTC+08

Show Description:

Comedian Hermes Ahmadi neemt je mee op een fijne trip door het Nederlandse cabaretlandschap. Een avond gevuld met de beste nieuwe talenten van eigen bodem. Met deze editie Jeroen Leenders, Pieter Jouke en Wilko Terwijn

Jeroen Leenders
De Belgische Jeroen Leenders debuteerde in 2007 als comedian en in de tussentijd heeft hij veel uitgespookt. In 2008 was hij finalist op de ‘123 Comedy Award’ en winnaar van ‘Cabareteske’ in Eindhoven. In 2009 was hij finalist tijdens ‘Comedy Casino Cup’ en het Deltion Cabaret Festival in Zwolle. Zijn grote doorbraak in Nederland kwam toen hij in 2010 de juryprijs van het Leids Cabaret Festival won. Hij maakt deel uit van de Vlaamse comedyinvasie in Nederland met het comedycollectief ‘The Line-Up’. Rode Duivels aan kop!

Pieter Jouke
In 2010 stapte Pieter Jouke voor het eerst op het podium als komiek. Vier jaar later verruilde hij zijn reguliere werk voor een carrière als cabaretier. Hij maakte avondvullende cabaretprogramma’s en schreef veel voor radio, tv en collega’s. Hij richtte samen met Edo Schoonbeek en Arjen Lubach Buro Renkema op, waarmee in het Comedycanon van de Volkskrant verscheen. Deze avond geeft hij zich volledig aan u over in zijn zesde voorstelling: Laars Lappen.

Wilko Terwijn
Wilko Terwijn is sinds 1995 stand-up comedian en heeft sindsdien overal wel gespeeld. Van New York tot Lowlands en alles daartussen. Hij brak door met zijn Oudejaarsstand-up show op TV en ging het theater in met zijn solovoorstellingen. Daarnaast was Wilko een vaste medespeler bij De Grote Improvisatieshow, werkte hij veel achter schermen, is hij één van de vaste hoofdschrijvers van de Comedy Central Roasts en deed dat ook voor Minister President Mark Rutte’s Correspondents Dinner.

URL:

(4) Comedy Nacht: Jeroen Leenders, Pieter Jouke en Wilko Terwijn | Facebook