Comedy in de Brouwerij

Title:

Comedy in de Brouwerij
Buy tickets for Comedy in de Brouwerij

Venue:

Indiestraat 21 2000 Antwerp, Belgium

Show Name:

Comedy in de Brouwerij

Host:

Seefbier

Artists:

Date & Time:

FRIDAY, MAY 20, 2022 AT 1 AM UTC+08

Show Description:

Bij de Antwerpse Brouw Compagnie (Seefbier) hebben we ook mei weer een topaffiche voor wie wil smullen van Top Comedy!
Niet alleen de Winnaar van Humo’s Comedy Cup 2021 VINCENT VOETEN, maar ook Finalist CHARLES LE RICHE is present. Qua twee uitersten van humor kan dat tellen. En tegelijk de twee beste comedians uit de laatste Humo’s Comedy Cup.
Verder hebben we rijkelijk aangevuld met een uit Nederland geïmporteerde stand-up comedian WOUTER MONDEN en Radio 2 Humorklas Finalist YANNICK JOOS.
En dit alles zoals altijd temidden van de brouwerij, met lekker bier, uniek kader, en geweldig veel sfeer! Welkom bij Seefbier!

De affiche:

:studio_microphone: VINCENT VOETEN Winnaar Humo’s Comedy Cup 2021!
Vincent staat nog maar sinds 2016 op de planken, maar aan de talenten van deze Kempische politie-inspecteur valt niet te twijfelen. Met comedians Jimmy Carr en Anthony Jeselnik als grote voorbeelden ontwikkelde hij snel zijn eigen stijl: zwartgallige, snoeiharde jokes met een gortdroge vertelling.

:studio_microphone: CHARLES LE RICHE
Charles stond nog maar net op het podium van de Arenberg in Antwerpen tijdens Humo’s Comedy Cup, reist ondertussen ook heel België rond met de finalistentoer, maar hij komt speciaal naar de Antwerpse Brouw Compagnie om een stukje comedy geschiedenis te schrijven. De humor van Charles valt moeilijk in woorden te vatten: “Een vleugje Wim Helsen, een beetje Gunther Lamoot en misschien ook een streepje Avicii: de humor van Karel De Rijcke moet je meemaken om het te snappen. Een combinatie van improvisatie, personages en muziek is wat Charles Le Riche brengt op het podium.

:studio_microphone: WOUTER MONDEN (NL)
Zijn stijl is toegankelijk maar scherp en met veel ruimte voor snelle interactie. Wouter is maandelijks te horen op Q-Music in de Q-Musical, schreef mee aan o.a. ‘Dit Was Het Nieuws’, ‘Is er een dokter in de zaal’ en ‘The Roast of Johnny de Mol’. Hij was de publieksopwarmer voor TV-programma’s als Zondag met Lubach, Padoem Patsss en Makkelijk Scoren.

:studio_microphone: YANNICK JOOS
Gewapend met energieke lichaamstaal, absurde wereldblik en een streepje poëzie gaat hij op pad om iedereen in zijn wervelwind mee te nemen. Zo was Yannick in 2019 het officiële voorprogramma van Iwein Segers en in 2020 schopte hij het tot de finale van de Radio 2 Humorklas.

:studio_microphone: MC RIK VAN GEEL
Rik is onze vaste MC, onze kapitein, onze rots in de branding, dé gastheer van de avond! Rik staat op de planken als comedian sinds 2014. In 201[8 en 2021 stond hij in de halve finale van Humo’s Comedy Cup en opende hij een uitverkochte Arenberg Schouwburg voor Soe Nsuki op de première van haar avondvullende show. Dat was zo fijn dat hij ineens mee mocht op haar volledige tournee.

Buy tickets for this event now:

](Comedy in de Brouwerij)