ЕКСКЛУЗИВНО: Christmas Stand-Up Comedy Special с Димитър Иванов - Капитана

Title:

ЕКСКЛУЗИВНО: Christmas Stand-Up Comedy Special с Димитър Иванов - Капитана

Venue:

ул. Хан Аспарух 2 9000 Varna, Bulgaria

Show Name:

ЕКСКЛУЗИВНО: Christmas Stand-Up Comedy Special с Димитър Иванов - Капитана

Host:

HashtagSTUDIO

Artists:

Date & Time:

DEC 23 AT 2 AM – DEC 23 AT 4 AM UTC+08

Show Description:

🎅🏻 Кой не обича Коледа? Простичките моменти на искрено щастие, които споделяме с любимите хора. Това обаче изглежда като една утопия в света на повелителя на неживата материя Димитър Иванов - Капитана и неговата дясна ръка, безпощадния българин от едно време Бай Тъньо.

🗓 22 Декември, 20:00ч., HashtagSTUDIO

🎟 ЦЕНА НА БИЛЕТА: 12лв.

🛋 РЕЗЕРВИРАЙ МЕСТА: m.me/HashtagSTUDIOVarna или 0885 753075

Този декември, двамата любимци на народа, чиито истории са станали неизменна част от нашето ежедневие, идват в HashtagSTUDIO, за да ни представят своето ексклузивно коледно стендъп шоу “Образцова Коледа”.🎄 Елате да се посмеете с глас и сълзи на очите на шеги, вдъхновени от предстоящите празниците и българската действителност. Те идват за вас на 22 декември.

  • Билетите за шоуто са ограничени и няма да бъдат пускани допълнителни места в деня на събитието. С оглед на големия интерес ви съветваме да резервирате своите места още сега.

ℹ️ ВАЖНО: Резервациите без предварително заплатени билети се пазят до 19:30 часа, а тези, които са заплатили своите билети авансово - до 20:00. За повече информация можете да се свържете с нас на горния линк.

Очакваме ви! Можете да ни пишете m.me/HashtagSTUDIOVarna за всички въпроси, които ви вълнуват 🙂

Благодарим ви за вашето внимание и за това, че избирате HashtagSTUDIO! ♥ ВИЕ сте тези, които правите това място тъй истински специално!

URL:

https://www.facebook.com/events/650693232763299/