Capcană pentru un bărbat căsătorit

Title:

Capcană pentru un bărbat căsătorit

Venue:

Bucureşti Sectorul 1, Romania

Show Name:

Capcană pentru un bărbat căsătorit

Host:

Teatrul Elisabeta

Artists:

Date & Time:

DEC 5 AT 12 AM – DEC 5 AT 2:30 AM UTC+08

Show Description:

Comedia „Capcană pentru un bărbat căsătorit” se bazează pe textul original al lui Robert Thomas „Piege pour un homme seul” („Trap for a lonely man”). Robert Thomas a fost scriitor, actor și regizor de film francez. În calitate de scriitor, aproape încă de la început, a fost fascinat de un gen de teatru „curios” fapt care l-a ajutat să inventeze comedia polițistă sau comedia thriller. De-a lungul carierei sale, a scris numeroase piese de teatru care s-au încadrat în acest gen însă una dintre piesele ce l-au consacrat a fost „Trap for a lonely man”, un text cu un mister plin de umor ce a cunoscut succesul instantaneu în Paris.
O soție dispărută, o femeie suspectă și un bărbat împins la limita nebuniei. Acestea sunt ingredientele producției Teatrului Elisabeta, un spectacol plin de suspans, intrigă și comic, cu o răsturnare de situație finală de-a dreptul…„criminală”.
Comedia spune povestea unei tinere mirese, Elisabeta, care dispare subit după o mică discuție în contradictoriu cu proaspătul ei soț Daniel Corban (Ştefan Pavel). După zece zile de tăcere deplină, Daniel începe să se îngrijoreze și cere poliției, care pare să nu ia lucrurile prea în serios, să-l ajute în găsirea unor indicii privind locul în care soția sa ar putea fi. Între timp, un preot ușor straniu, părintele Maxim (Alexandru Prica), apare în casa acestuia alături de o tânără fermecătoare care pare a fi Madame Corban (Alexandra Velniciuc), soția dispărută a lui Daniel. Însă, spre marea surprindere a tuturor, Daniel jură că așa numita Elisabeta nu este cu adevărat soția sa ci că este o impostoare. Se întrevede oare un complot? Deci pe cine credem? Cine spune adevărul? De la apariții surpriză și situații imprevizibile, investigația ce urmează ține spectatorii cu sufletul la gură până la final.
Acțiunea cunoaște apogeul atunci când în scenă apar doi martori: un artist vagabond și o asistentă medicală. De aici, complotul devine din ce în ce mai complicat, cu atât mai mult cu cât Daniel devine din ce în ce mai confuz. Este nebun, are lacune în memorie sau este victima unei conspirații elaborate? Când poliția nu reușește să valideze varianta sa, Daniel nu poate decât să concluzioneze că impostorii încearcă să-l înnebunească sau mai rău, să-l ducă la moarte. Dar cine spune adevărul și până la ce punct poate o persoană să denatureze faptele? Și astfel, comedia devine un adevărat thriller psihologic, un roller coaster de intrigă și suspans, iar spectatorii rămân năuciți până la capăt, când se dezvăluie un deznodământ cu totul surprinzător.

Cu: Lucian Ghimişi, Ştefan Pavel, Alexandra Velniciuc, Raluca Ghervan, Alexandru Prica, Cristian Boeriu, Vlad Ianuș, Iulian Bălan, Maria Magdalena Țapu

Preț Bilet: 50/60/70/80 lei

URL: