Boiler Room Comedy: Dubbelshow Rayen Panday & Jasper van der Veen

Title:

Boiler Room Comedy: Dubbelshow Rayen Panday & Jasper van der Veen

Venue:

Ketelhuisplein 1 5617AE Eindhoven, Netherlands

Show Name:

Boiler Room Comedy: Dubbelshow Rayen Panday & Jasper van der Veen

Host:

Het Ketelhuis

Artists:

Date & Time:

FEB 19 AT 3 AM – FEB 19 AT 5 AM UTC+08

Show Description:

Half februari is er gelukkig weer een mogelijkheid tot het kunnen organiseren van een van die prachtige Boiler Room Comedy avonden. Het is ons niet makkelijk gemaakt de laatste 1,5 jaar en toch blijven we ernaar streven om binnen de huidige beperkingen een mooie avond neer te zetten, omdat lachen heelt en verbindt. De organisatie, Eve Vents, staat al jaren garant voor stand-up comedy op zijn best: een mooie mix van gevestigde namen én veelbelovend talent, in de ontspannen setting van het Ketelhuis.

Op vrijdag 18 februari presenteren we een iets andere opzet dan jullie gewend zijn van ons en zullen Rayen Panday (Klikbeet, Comedytrain, inmiddels 5 avondvullende shows op zijn naam) & Jasper van der Veen (winnaar Leids Cabaret Festival 2019) een dubbelshow spelen. Beide gasten zijn echt GOUD! Charismatische MC Teun van den Elzen zal de show hosten dus hoe wordt het nog leuker dan dat?!?

Er zijn toegangstickets verkrijgbaar voor de comedyshow, welke deze keer om 20:00 van start gaat. Met dit toegangsbewijs ben je vanaf 18:30 welkom om een plekje uit te kiezen in de zaal. Deze avond werken we ook met vaste zitplaatsen dus mocht je apart tickets bestellen en bij een groepje horen, laat dat dan alsjeblieft even weten in de opmerkingen of via een apart mailtje, op die manier kunnen we de zaal gemakkelijk indelen van te voren en zorgen we voor een fijne flow qua productie op de avond zelf.

Mocht je een kaartje hebben gekocht en onverhoopt toch niet kunnen komen houden kunnen we helaas geen restitutie van de betaling aanbieden en hanteren we de volgende richtlijnen aan:

Bij annuleringen meer dan 24 uur voorafgaand aan de comedyshow bieden wij eenzelfde type ticket voor de eerstvolgende Boiler Room Comedy show. Annuleringen worden alleen behandeld via de mail ([email protected]) waarin u meteen kunt aangeven of u de tickets wilt inwisselen voor de eerstvolgende Boiler Room Comedy show, zo niet dan vervallen de tickets.

Bij annuleringen minder dan 24 uur voorafgaand aan de comedyshow kunnen we helaas geen geld retour geven ivm de beperkte capaciteit en omstandigheden. Annuleringen worden alleen behandeld via de mail ([email protected]).

URL: