Bjarte Tjøstheim – «Det går betre no» // Lillestrøm Kultursenter

Title:

Bjarte Tjøstheim – «Det går betre no» // Lillestrøm Kultursenter

Venue:

Lillestrøm Kultursenter

Show Name:

Bjarte Tjøstheim – «Det går betre no» // Lillestrøm Kultursenter

Host:

Lillestrøm Kultursenter

Artists:

Date & Time:

AUG 20 AT 1 AM UTC+08 – AUG 20 AT 2 AM UTC+08

Show Description:

Hvordan kan man leve av å være komiker og utlevere seg selv - når man innerst inne er engstelig av natur?

Radioprogramleder, komiker og skuespiller Bjarte Tjøstheim teaterdebuterer med en personlig og selvironisk forestilling om å leve med frykt for det aller meste.

Som barn ble prestesønnen Bjarte korsfestet av kompisene sine i hagen til naboen i Randaberg. Dette barndomsminne bekreftet den indre frykten for hva livet kan føre med seg av farer og utfordringer.

I soloforestillingen «Det går betre no» viser Bjarte en ny side av seg selv, og forteller personlige historier fra sitt ytre daglige, og sitt indre liv. Som prestesønn med vaklende gudstro er håpet at engler skal komme for å redde han når livet er på sitt aller mørkeste. Engler med vinger, eller bare med hvit frakk.

Den største frykten er likevel å bli gal og at psykiateren skal si at han er klin kokos. Men da Bjarte først ble innlagt, viste det seg at psykiatrisk avdeling var det tryggeste stedet å være.

Anmeldelser:
«Med humoren i bakhånd utleverer Bjarte Tjøstheim sin angst med et hjerte som er både åpent og varmt» VG

«Nær og sår teaterforestilling om livets store utfordringer.» Dagsavisen

«I en blanding av tragikomiske situasjoner og kloke refleksjoner klarer Bjarte Tjøstheim å si noe viktig om hvordan det er å leve med angst.» Vårt Land

Arrangør: Feelgood & Istage AS

Billetter kr 475,- / showmeny kr 865,-

Showmeny består av billett til showet, samt to-retters meny i Scene 5 før forestillingen. Kan dessverre ikke kjøpes på web, da bord må reserveres.

URL: