BEST OF - Saša Turković - stand up show

Title:

BEST OF - Saša Turković - stand up show

Venue:

Lošinjska 28 10000 Zagreb, Croatia

Show Name:

BEST OF - Saša Turković - stand up show

Host:

Caffe bar “Dvorište”

Artists:

Date & Time:

THURSDAY, DECEMBER 23, 2021 AT 3 AM UTC+08

Show Description:

Nakon odlične gaže, ponovno se vraća 22.12. u caffe bar Dvorište . Predstava počinje u 20 sati.

Karte se mogu nabaviti u caffe bar Dvorište, Lošinjska 28 (kod Remize) po cijeni od 50 kuna u pretprodaji i 60 kuna na dan predstave.

TKO JE SAŠA TURKOVIĆ?

Iako se uvijek šali na račun svojih godina kao najstariji član LAJNAP COMEDY kolektiva, fore naoko ozbiljnog poslovnog i obiteljskog čovjeka u finjak odijelu definitivno nisu zastarjele. Saša je komičar koji suvereno vlada pozornicom kao da se na njoj rodio, dok publici ne ostavlja vremena uzeti daha ni na tren opustiti mišiće od smijeha.
Njegov bi humor najvjernije opisala kao britak, inteligentan i autentičan, a inspiraciju za svoje komične ispovijesti crpi iz bogatog (i dugog!!!) obiteljskog i poslovnog života (otac čak troje djece, a suprug tek jedne žene). Iako na prvu odaje dojam finog, zrelog gospodina iz susjedstva koji koliko je god moguće odolijeva psovkama i vulgarnostima omiljenima u stand up miljeu, kod ovog stand up komičara ipak neće ostati kratkih rukava niti oni koji vole zločkaste, sarkastične i crnohumorne fore.
Sašini su nastupi ležerni, a opet dinamični; on vješto prelazi iz jedne teme u drugu ne zanemarujući ukus i teme kako mlađe publike, tako i one starije koja će se prepoznati i poistovjetiti s mnogim zgodama koje je Saša u životu proživio i kojima se sada s odmakom i sam grohotom smije (u sebi, naravno).

Izv.prof.dr.sc. Irena Sever Globan, komunikologinja

URL: