Κωμωδία ''Οι Α.Υ.Τ.Ο.Ι. που θα αλλάξουν τον κόσμο''_ 5, 12 & 19 Αυγ. στον Κήπο της

Title:

Κωμωδία ‘‘Οι Α.Υ.Τ.Ο.Ι. που θα αλλάξουν τον κόσμο’’_ 5, 12 & 19 Αυγ. στον Κήπο της

Venue:

Spartis 14 11252 Athens, Greece

Show Name:

Κωμωδία ‘‘Οι Α.Υ.Τ.Ο.Ι. που θα αλλάξουν τον κόσμο’’_ 5, 12 & 19 Αυγ. στον Κήπο της

Host:

Αλεξάνδρεια πολυχώρος τέχνης

Artists:

Date & Time:

AUG 20 AT 2 AM UTC+08 – AUG 20 AT 3:30 AM UTC+08

Show Description:

Η κωμωδία του Αντώνη Καλομοιράκη «Οι Α.Υ.Τ.Ο.Ι. που θα αλλάξουν τον κόσμο» στον Πολυχώρο Αλεξάνδρεια
Παραστάσεις: Πέμπτη 5, 12 & 19 Αυγούστου 2021

«Οι Α.Υ.Τ.Ο.Ι. που θα αλλάξουν τον κόσμο» είναι η νέα κωμωδία του Αντώνη Καλομοιράκη που θα παρουσιαστεί Δευτερότριτα το φετινό χειμώνα σε θεατρική σκηνή στην Αθήνα. Η παράσταση όμως ξεκινάει δυναμικά ήδη από τον Αύγουστο στον πολυχώρο Αλεξάνδρεια. Ο Αντώνης Καλομοιράκης γράφει, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί με άλλους τέσσερις νέους και εξαιρετικούς ηθοποιούς σε μια ξεκαρδιστική κωμωδία, που θα μείνει σε όλους αξέχαστη.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ
Έχεις σκεφτεί πώς θα ήταν η ζωή σου αν δεν είχες πράξει το λάθος πράμα τη λάθος στιγμή; Έχεις σκεφτεί πόσο λάθος είναι να καθορίζει τη ζωή σου… ένα λάθος;
Ο Αχιλλέας είναι ένας διάσημος ηθοποιός, ο οποίος έχει σχέση με την αψυχολόγητη ψυχολόγο, Υακίνθη. Συγκεκριμένα έχει μια αρρωστημένη σχέση με την Υακίνθη, καθώς ο Αχιλλέας είναι παθολογικά ζηλιάρης. «Υπάρχει άλλος»; τη ρωτάει πρωί – μεσημέρι και βράδυ και η Υακίνθη ασφυκτιά. Το κερασάκι στην τούρτα μπαίνει όταν η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, τους κάνει έξωση. Ψάχνοντας για άσυλο καταλήγουν στο σπίτι του κολλητού τους φίλου, Οδυσσέα. Στο σπίτι όμως του Οδυσσέα φιλοξενείται κι ένας φίλος του «γκάου», ο οποίος περιπλέκει συνεχώς τα πράγματα προσφέροντας απίστευτο γέλιο. Την ευχάριστη αυτή ατμόσφαιρα έρχεται να συμπληρώσει η εκρηκτική Τάνια, η οποία καταζητούμενη από την αστυνομία αναζητά κι εκείνη άσυλο στο σπίτι του Οδυσσέα. Η συγκατοίκηση αυτή οδηγείται σε ανεξέλεγκτα αδιέξοδα με το γέλιο να είναι ασταμάτητο. Γέλιο το οποίο κόβεται απότομα όταν ο Αχιλλέας σε μια νυχτερινή κρίση ζήλιας αποφασίζει να δολοφονήσει την Υακίνθη. Μία σφαίρα, ένα όπλο και μια σκανδάλη είναι αρκετά για να το κάνουν. Και το κάνουν. Έλα όμως που το πτώμα… δεν είναι της Υακίνθης. Και έλα που τα πράγματα … δεν είναι τελικά όπως φαίνονται. Μια νύχτα φρενίτιδας που εκτός από το ασταμάτητο γέλιο που προκαλεί, οδηγεί και σε μια βαθιά αλήθεια. Μια αλήθεια που πολλοί δεν είναι έτοιμοι να την ακούσουν.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κείμενο – Σκηνοθεσία: Αντώνης Καλομοιράκης
Παίζουν: Αντώνης Καλομοιράκης, Τερέζα Καζιτόρη, Χρήστος Ματσιαρόκος, Νικόλας Παπαδάκης, Ειρήνη Ιερωνυμάκη
Σκηνογραφία – Χορογραφίες : Τερέζα Καζιτόρη
Μουσική επιμέλεια: Ars Artis
Γραφιστικά / Φωτογραφίες: Στέλιος Καζιτόρης

Πολυχώρος Αλεξάνδρεια,
Σπάρτης 14, Πλατεία Αμερικής, Αθήνα
Τηλ. Κρατήσεων: 212 100 7079, 6972429728
Παραστάσεις: 5, 12 & 19 Αυγούστου 2021
Έναρξη: 21.00

Εισιτήρια: 10 ευρώ, 8 ευρώ μειωμένο
Στο θέατρο τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας σχετικά με την προστασία από την νόσο Covid-19.
Ο χώρος τηρεί όλες τις συστάσεις και λειτουργεί σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, για την διεξαγωγή των εκδηλώσεων σε κατάλληλες συνθήκες ασφαλείας σε σχέση με τον COVID-19 και ακολουθεί όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και αποστάσεων. Είναι απαραίτητη η κράτηση θέσεων καθώς και η προσέλευση του κοινού 30 λεπτά πριν από την έναρξη της εκδήλωσης.
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 212 100 7079, 6972429728

URL: